Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
950 Ft
Menny.:db
Trappista gouda edami sajtkultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Trappista, gouda, edami sajtkultúra -YoBiotik - 5 db

950 Ft
kiszerelés:
Menny.:db

Félkemény sajtok Yobiotik kultúrája - trappista - gouda - edami ( 5db kapszula - 50 liter tejhez)

trappista készítés receptje
gouda recept

edami recept

Rendelhető 91 db

Leírás

Tanuld meg otthon a trappista sajtkészítést online itt.

Gouda sajt készítés online egyszerűen itt.

Edami sajt készítés egyszerűen online itt.

Trappista sajtkultúra 7 baktérium törzsből keverve. Az enyhe utómelegítéssel készülő félkemény sajtokhoz ideális, mert az összetevő baktériumok kiválasztása és egymáshoz mért arányuk ezekben a sajtokban érvényesül leginkább.
Összetevők: mezofil és termofil savanyító valamint gáz és aromatermelő baktériumok sokszínű keveréke.
Erjedési lyukas félkemény sajtok készítéséhez.
​ Erős gáztermelés és aromaképzés jellemzi.

Összetevők:
inulin (növényi rost)
laktóz (baktérium kötőanyag)

- Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
Lactococcus Lactis subsp. Lactis
Lactococcus Lactis subsp Lactis biovar. diacetylactis
Lactobacillus bulgaricus
Streptococcus Salivarius subsp Thermophilus
Lactobacillus Helveticus
Leuconostoc mesenteroides

Ajánljuk: Trappista, Gouda, Edami, Óvári, Port Salut, Tilsiti stb.. -félkemény sajtok készítéshez

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.

A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.

Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat

trappista sajtkészítő csomag online tanfolyamhoz
4.540 Ft
3.861 Ft
15% Kedvezmény:
10.270 Ft
8.731 Ft
15% Kedvezmény: