Barion Pixel
Félkemény sajtok kultúrája -YoBiotik - 50 db
9.200 Ft
Menny.:
db
trappista sajtkultúra 50 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Félkemény sajtok kultúrája -YoBiotik - 50 db

9.200 Ft
:
Menny.:
db

Trappista - gouda - edami sajtok kultúrája - 50 kapszula

Receptek, tanfolyamok, termékek
trappista készítés receptje
gouda recept
edami recept

Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk

Rendelhető 309 db

Leírás

Tanuld meg online

 

Mezofil és termofil savanyító valamint gáz és aromatermelő baktériumok sokszínű keveréke. Az enyhe utómelegítéssel készülő félkemény sajtokhoz ideális, mert a baktériumok fajtája és egymáshoz mért arányuk ezekben a sajtokban érvényesül leginkább. Erjedési lyukas félkemény sajtok készítéséhez.​ Erős gáztermelés és aromaképzés jellemzi.

Összetevők:
inulin (növényi rost)
laktóz (baktérium kötőanyag)

- Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
Lactococcus Lactis subsp. Lactis
Lactococcus Lactis subsp Lactis biovar. diacetylactis
Lactobacillus bulgaricus
Streptococcus Salivarius subsp Thermophilus
Lactobacillus Helveticus
Leuconostoc mesenteroides

Ajánljuk: Trappista, Gouda, Edami, Óvári, Port Salut, Tilsiti stb.. -félkemény sajtok készítéshez

Tárolása: -18°C és +4°C között

Vélemények

5.00
10 értékelés
10
0
0
0
0
2024. 02. 28. -
2024. 02. 20. -
Tetszik ez a termék, elégedett vagyok
2023. 12. 26. -
Számomra tökéletes. Nagyon jó vele dolgozni, és jó a sajt íze tőle. Nekem nagyon bevált.
2023. 10. 24. -
Nagyon egyszerű vele dolgozni és nagyon jó minöségű
2023. 08. 06. -
Nagyon finom sajtot készítek a kultúrával, Szeretem a kapszulás megoldást!
2023. 05. 25. -
2023. 03. 08. -
2023. 01. 30. -
A piacon fellelhető legjobb sajtkultúra. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
2023. 01. 03. -
Szuper a termék :)
2022. 12. 11. -
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát