Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
950 Ft
Menny.:db
Trappista, gouda, edami sajtkultúra -YoBiotik - 5 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Trappista, gouda, edami sajtkultúra -YoBiotik - 5 db

950 Ft
kiszerelés:
Menny.:db
Szállítási díj: 991 Ft
Rendelhető 85 db

Leírás

Trappista sajtok kultúrája 7 baktérium törzsből keverve. Az enyhe utómelegítéssel készülő fékemény sajtokhoz ideális, mert az összetevő baktériumok kiválasztása és egymáshoz mért arányuk ezekben a sajtokban érvényesül leginkább.
Sok munka és kisérletezés gyümölcse ez a maga nemében kiemelkedő keverék, amit büszkén ajánlunk nem csak Trappista készítéséhez. A készítés receptjét itt találod »»»
Összetevők: Mezofil és termofil savanyító és aroma termelő baktériumok sokszínű keveréke, és gáztermelő baktériumok.

  • Lactococcus lactis subsp cremoris
  • Lactococcus lactis subsp.lactis
  • Lactococcus lactis subsp.lactis biovar diacetylactis
  • Leuconostoc mesenteroides
  • Streptococcus thermophillus gyorsan savanyító törzse
  • Streptococcus thermophillus lassabban savanyító törzse
  • Lactobacillus helveticus
  • Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
  • maltodextrin
  • szacharóz
  • inulin

Ajánljuk: Trappista, Gouda, Edami, Óvári, Port Salut, Tilsiti stb.. -félkemény sajtok készítéshez
Trappista készítés receptje »»»

Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!

A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.