Leírás
Trappista sajtok kultúrája 7 baktérium törzsből keverve. Az enyhe utómelegítéssel készülő fékemény sajtokhoz ideális, mert az összetevő baktériumok kiválasztása és egymáshoz mért arányuk ezekben a sajtokban érvényesül leginkább.
Sok munka és kisérletezés gyümölcse ez a maga nemében kiemelkedő keverék, amit büszkén ajánlunk nem csak Trappista készítéséhez. A készítés receptjét itt találod »»»
Összetevők: Mezofil és termofil savanyító és aroma termelő baktériumok sokszínű keveréke, és gáztermelő baktériumok.
- Lactococcus lactis subsp cremoris
- Lactococcus lactis subsp.lactis
- Lactococcus lactis subsp.lactis biovar diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Streptococcus thermophillus gyorsan savanyító törzse
- Streptococcus thermophillus lassabban savanyító törzse
- Lactobacillus helveticus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
- maltodextrin
- szacharóz
- inulin
Ajánljuk: Trappista, Gouda, Edami, Óvári, Port Salut, Tilsiti stb.. -félkemény sajtok készítéshez
Trappista készítés receptje »»»
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
kiszerelések:
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
Ömlesztve is kapható 500 vagy 1000 Liter tejhez
Nagyobb mennyiségre volna szükséged? Hívd Pannit!
A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.