Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Beállítások módosítása
Elfogadom
Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen.
Marketing cookie-k
Ezeket a cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban.
×
Belépés
Belépés
Regisztráció
Kultúrák
Sajtkultúrák
Joghurt és kefir
Nemespenészek
Növényi fermentáláshoz
Kenyérkovász
Sörsavanyító
Danisco termékek
Hansen termékek
Alapanyagok
Enzimek és oltóanyagok
Növényi alapanyagok
füstölés - folyékony füst
Sajtbevonó
Egyébb alapanyagok
Gluténmentes alapanyagok
Sajtformák
1 kg alatti formák
szögletes sajtformák
1-2 kg-os sajtformák
2-6 kg-os sajtformák
6 kg feletti formák
gouda formák
lágysajt formák
gyúrtsajt formák
Mikroperforált formák
sajtkáva-sajtgyűrű
préslapok sajtformákhoz
Eszközök
Tejszeparátor
Érleléshez
Műszerek
Gépek (fermentálógép, szeparátor, füstgenerátor)
Edény - üst - kanna
Csomagolóanyagok
Sajthárfa - alvadékkeverő
Sajtprések
Kendő - zsák - sajtruha
Sajtkések
Sajtasztal
Egyébb eszközök
» Sajtkészítő csomagok
» Joghurt és kefir készítés
» Sajtkészítés
» Friss sajtok, kérmsajtok (Gomolya, túró, tejföl)
» Gyúrtsajtok (Parenyica - Mozzarella - Burrata)
» Félkemény sajtok (Trappista - Gouda - Edami)
» Kemény, érlelt sajtok (Cheddar, Ementáli, Comté)
» Olasz érlelt sajtok (Pecorino, Parmezán)
» Penészes sajtok (Camembert, Gorgonzola, Brie)
» Grill sajtok, süthető sajtok (Halloumi, Raclette, Mont d'Or, Paneer)
» Kovászolt kenyér és gluténmentes kenyérsütés
» Növényi fermentálás
Ajándékutalvány
Ajándékötletek
Tanfolyamok
Online tanfolyamok
Legújabb termékeink
Sajtkészítő videók és online tanfolyamok
Akciós termékek
Sajtkészítési receptek
Brie recept
Burrata sajt házilag
Camembert készítése
Cheddar készítése
Caciotta készítés receptje
Edami sajt receptje
Emmentáli típusú sajt
Feta
Fűszeres gomolya sajt
Gomolya túró
Gorgonzola recept
Gouda recept
Halloumi receptje
Hegyisajt - Comte készítése
Kaskavál
Kéksajt
Krémsajt
Morbier házilag
Mont d'Or készítése
Mozzarella YoBiotik kultúrával
Mozzarella STI - PM24 kultúrával
Óvári sajt receptje
Savóméz és savókaramell házilag
Pálpusztai sajt recept
Paneer
PanKa joghurtsajt
Parenyica sajt (YoBiotik kultúrával)
Parenyica sajt (STI - PM24 kultúrával)
Parmezán - Grana
Pecorino sajt receptje
Provolone
Raclette
Robiola sajt készítése
Ricotta vagy Orda
Rögös túró
Hamis tejföl
Taleggio sajt készítése
Trappista
Joghurt és kefir készítési receptek
PanKa joghurtsajt
Növényi joghurt recept (Növényi joghurt mixhez)
Savanykás krémjoghurt készítése A4Y kultúrával
Joghurt készítése
Élőflórás joghurt kókusztejből, chiamaggal
Hamis tejföl
Kefir készítése
Fermentálás növényi alapanyagokból
Növényi joghurt recept (Növényi joghurt mixhez)
Kimchi, koreai csípős káposzta
Fermentáló-savanyító baktériumok
Browin fermentáló praktikus használata
Kókuszjoghurt chiamaggal
Kovászos uborka készítése
Kenyérsütés receptek
Házi kovászolt kenyér
Paraszt kenyér sütése házilag, hosszú kovászolással
Kovászolt kalács
Vajas kifli
Bagett
Kovászolt pizza sütése
Gluténmentes kovászolt kenyér
Angol muffin
Reggeli kovászos zsemle
Házi bagel
Étel receptek
Panni cotta torta
Rákóczi ordás
Gaz-pesto - pesto házilag
Medvehagymás pogácsa
Kimchi, koreai csípős káposzta
Sajtleves
Sajtsaláta
Kapros köles krémmel töltött cukkini
Kovászos uborka
Savóméz és savókaramell házilag
Hűségpont rendszer
Ajándékkártya beváltása online tanfolyamra
Tudástár
Kezdőknek
Tejalvadás
Tejsavbaktériumok
Pasztörizálás
alvadék felvágása - videó
Füstölés
Préselés
Sajtlyukak
Sajtok tárolása
Miért egészséges a joghurt?
A kaukázusi kefir
Miért különleges a Yobiotik kenyérkovász?
Geotrichum Candidum érlelő kultúra
Allergia-intolerancia-immunrendszer
Sajtprés készítése - barkács szakkör
A sajt és a bor
Keménysajtok készítése
Magyar sajtok és készítőik
Külföldi sajtok
Sajthibák csoportosítása
Sajt származása
Sajtkészítés az 1800-as évekből
Sajtok préselése (Csiszár József 1943)
Sajtok szeletelése
Sajtok puffadása
A tejsavó gyógyító hatása
Szeparátor - tejszín - vajköpülés
Információk
Adatkezelési tájékoztató
Általános Szerződési Feltételek
Rólunk
Kapcsolat
Oltóanyagok, baktérium kultúrák csomagolása
Fizetés, szállítás
English website
HUF
+36 20 2628677
rendeles@hazisajtkeszites.hu
Boltunk címe: 2030 Érd, Balatoni út 63/C
Barion, Apple és G Pay fizetési lehetőségek
Kezdőlap
» Sajtkészítés
» Félkemény sajtok (Trappista - Gouda - Edami)
Trappista - gouda - edami
Trappista készítése házilag
Edami sajt készítése
Gouda sajt receptje
Online tanfolyam
Mitől lyukas a sajt?
Sajtleves
Sajtsaláta
Tudástár
Tanfolyamok
Sajtkészítő csomag
Rendezés:
Alapértelmezett
Név, A - Z
Ár szerint növekvő
Elérhetőség, legújabb
Legtöbbet vásárolt
1 - 36 / 38 termék
1
2
>
>>
Haladó sajtkészítő csomag
20.990 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Félkemény sajtkészítő csomag
14.500 Ft
Gyártó:
YoBiotik
3 kg-os sajtforma
1.950 Ft -tól
Gyártó:
Anelli
Mikrofilter sajtkendő 70x100 cm
3.950 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Természetes tejoltó enzim - 210 IMCU - YoBiotik
1.900 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Sárga sajtbevonó
2.050 Ft -tól
1 kg-os kerek sajtforma
750 Ft -tól
Gyártó:
Anelli
Érlelő doboz sajthálóval és fedéllel
3.870 Ft -tól
Sajthárfa
16.900 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Piros sajtbevonó
2.050 Ft -tól
Színtelen sajtbevonó
2.050 Ft -tól
2 kg-os sajtforma
2.250 Ft -tól
Gyártó:
Anelli
Sajtprés rozsdamentes acélból, kivehető gasztro edénnyel
66.000 Ft -tól
Félkemény sajtok kultúrája -YoBiotik - Trappista, Gouda, Edami
1.300 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
1/2 kg-os (500 g) kerek sajtforma
550 Ft -tól
Gyártó:
Anelli
4 kg-os sajtforma
2.850 Ft -tól
Gyártó:
Anelli
KIMO200 - 200 IMCU
1.900 Ft
1.750 Ft -tól
150 Ft
Gyártó:
YoBiotik
Browin analóg konyhai hőmérő nagy kijelzővel. vízálló, edényre csíptethető.
3.150 Ft
Gyártó:
Browin
lizozim enzim
1.550 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Kalcium-klorid
450 Ft -tól
Alvadékkeverő
12.000 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
700 g-os baby Gouda sajtforma szett, préstetővel, sajtruhával
6.700 Ft
Adalékmentes Alpesi Só - 1 kg
750 Ft
Gyártó:
YoBiotik
1-1,5 kg-os Gouda sajtforma szett, préstetővel, sajtruhával
8.250 Ft
2 kg-os Gouda sajtforma szett, préstetővel, sajtruhával
8.800 Ft
6 kg-os Gouda sajtforma szett, préstetővel, sajtruhával
13.750 Ft
2 kg-os Manchego-gouda sajtforma szett, préstetővel, sajtruhával
9.350 Ft
10 kg-os Gouda sajtforma szett, préstetővel, sajtruhával
22.750 Ft
Edami - gouda sajtforma szett, préstetővel, sajtruhával
9.000 Ft
Mikroperforált gouda sajtforma - 1-1,5 kg
36.500 Ft
Mikroperforált gouda sajtforma - 3 kg
58.500 Ft
Mikroperforált sajtforma - 6 kg
148.700 Ft
Mikroperforált manchego sajtforma - 3 kg
51.200 Ft
Mikroperforált bébi Edámi sajtforma - 1,2-1,7 kg-os
49.500 Ft
Mikroperforált sajtforma - 3 kg
49.500 Ft
Mikroperforált gouda sajtforma - 8 kg
142.300 Ft
1 - 36 / 38 termék
1
2
>
>>