Leírás
Trappista sajtkultúra 7 baktérium törzsből keverve. Az enyhe utómelegítéssel készülő félkemény sajtokhoz ideális, mert az összetevő baktériumok kiválasztása és egymáshoz mért arányuk ezekben a sajtokban érvényesül leginkább.
Összetevők: mezofil és termofil savanyító valamint gáz és aromatermelő baktériumok sokszínű keveréke.
Erjedési lyukas félkemény sajtok készítéséhez.
Összetevők:
inulin (növényi rost)
laktóz (baktérium kötőanyag)
- Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. Lactis
- Lactococcus Lactis subsp Lactis biovar. diacetylactis
- Lactobacillus bulgaricus
- Streptococcus Salivarius subsp Thermophilus
- Lactobacillus Helveticus
- Leuconostoc mesenteroides
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Kapszulánként 10 liter tejhez ajánljuk.
A terméket csomagoló üzemünkben készítjük.