Barion Pixel
Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra - YoBiotik - ömlesztve 500 literhez
4.800 Ft
Menny.:
db
Feta kultúra 500 literhez
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra - YoBiotik - ömlesztve 500 literhez

4.800 Ft
:
Menny.:
db
Feta - raclette - cheddar sajtok kultúrája - 500 literhez

feta készítés receptje
raclette házilag
cheddar sajt készítése

morbier sajt recept

online feta tanfolyam

Rendelhető 52 db

Leírás

Mezofil és termofil savanyító és aromaképző baktériumok keveréke. Érlelési ciklusuk közben alig képződik széndioxid, ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. feta, raclette, cheddar sajt készítéséhez ajánlott.
Felhasználása:  kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel a kultúrát. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.


összetevők:
- inulin (növényi rost)
laktóz (baktérium kötőanyag)
- Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2023. 12. 17. -
2023. 02. 20. -
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.