Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra - YoBiotik - 5 db
1.300 Ft
Menny.:db
Feta raclette cheddar sajtkultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra - YoBiotik - 5 db

1.300 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 65
feta - raclette - cheddar sajtok kultúrája ( 5 kapszula - 50 literhez)
nagy kiszerelésben, ömlesztve 
itt találod

feta készítés receptje
raclette házilag
cheddar sajt készítése

morbier sajt recept

Cheddar sajt készítő online tanfolyam

Rendelhető 847 db

Leírás

Mezofil és termofil savanyító és aromaképző baktériumok keveréke. Érlelési ciklusuk közben alig képződik széndioxid, ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. feta, raclette, cheddar sajt készítéséhez ajánlott.
Felhasználása:  kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel a kultúrát. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.

Bekultúrázási arány: 10 liter tejhez 1 kapszula ajánlott. 

összetevők:
- inulin (növényi rost)
laktóz (baktérium kötőanyag)
- Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris

Vélemények

5.00
7 értékelés
7
0
0
0
0
2024. 02. 27. -
2023. 05. 08. -
2023. 04. 12. -
Feta sajthoz próbáltam, nagyon jó lett.
2023. 04. 09. -
Raclette még nem készítettem viszont szeretném még csinálni mert asztali Grillsajtként nagyon finom. Igaz eddig csak üzletből vásárolta kóstoltam, de így a sajátomat is fogyaszthatja a családom is.
2023. 03. 26. -
Kitűnően használható, egyszerűen elkészíthető.
Az oldalon található recept is bevált.
2023. 01. 18. -
Tökéletes, egyszerű, megbízható a Feta készítése ezzel a kultúrával. Nyers, Jersey tehén tejjel dolgozom. :)
2022. 12. 13. -
Most készül éppen a feta sajt, könnyű vele dolgozni. Kíváncsian várom az eredményt

Letölthető receptek