Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
950 Ft
Menny.:db
Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra - YoBiotik - 5 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra - YoBiotik - 5 db

950 Ft
kiszerelés:
Menny.:db
feta - raclette - cheddar sajtok kultúrája ( 5 kapszula - 50 literhez)
nagy kiszerelésben, ömlesztve 
itt találod

feta készítés receptje
raclette készítés házilag
cheddar sajt készítése

Rendelhető 102 db

Leírás

Mezofil és termofil savanyító és aromaképző baktériumok keveréke. Érlelési ciklusuk közben alig képződik széndioxid, ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. feta, raclette, cheddar sajt készítéséhez ajánlott.
Felhasználása:  kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel a kultúrát. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.

Bekultúrázási arány: 10 liter tejhez 1 kapszula ajánlott. 

összetevők:
inulin (növényi rost), laktóz (baktérium kötőanyag)

  • Streptococcus Salivarius subsp. Thermophilus
  • Lactobacillus Delbrueckii subsp Bulgaricus
  • Lactococcus Lactis subsp. Lactis
  • Lactococcus Lactis subsp. Cremoris

Letölthető receptek