Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.500 Ft
Menny.:db
Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Feta kultúra ömlesztve - YoBiotik - 500 literhez

3.500 Ft
kiszerelés:
Menny.:db
feta - raclette - cheddar sajtok kultúrája ( 25g - 500 literhez)
kapszulás kiszerelésben  
itt találod

feta készítés receptje
raclette készítés házilag
cheddar sajt készítése

Rendelhető 29 db

Leírás

Mezofil és termofil savanyító és aromaképző baktériumok keveréke. Érlelési ciklusuk közben alig képződik széndioxid, ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. feta, raclette, cheddar sajt készítéséhez ajánlott.
Felhasználása: kevés langyos vízben oldd fel a kultúrát, majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.

összetevők:
inulin (növényi rost), laktóz (baktérium kötőanyag)

  • Streptococcus Salivarius subsp. Thermophilus
  • Lactobacillus Delbrueckii subsp Bulgaricus
  • Lactococcus Lactis subsp. Lactis
  • Lactococcus Lactis subsp. Cremoris