Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra - YoBiotik - ömlesztve 500 literhez
4.000 Ft
Menny.:db
Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Feta, Raclette, Cheddar sajtkultúra - YoBiotik - ömlesztve 500 literhez

4.000 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 201
feta - raclette - cheddar sajtok kultúrája ( 5 kapszula - 50 literhez)
nagy kiszerelésben, ömlesztve 
itt találod

feta készítés receptje
raclette házilag
cheddar sajt készítése

morbier sajt recept

Cheddar sajt készítő online tanfolyam

Rendelhető 30 db

Leírás

Mezofil és termofil savanyító és aromaképző baktériumok keveréke. Érlelési ciklusuk közben alig képződik széndioxid, ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. feta, raclette, cheddar sajt készítéséhez ajánlott.
Felhasználása:  kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel a kultúrát. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.

Bekultúrázási arány: 10 liter tejhez 1 kapszula ajánlott. 

összetevők:
- inulin (növényi rost)
laktóz (baktérium kötőanyag)
- Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2023. 12. 17. -
2023. 02. 20. -