Leírás
Mezofil és termofil savanyító és aromaképző baktériumok keveréke. Érlelési ciklusuk közben alig képződik széndioxid, ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. feta, raclette, cheddar sajt készítéséhez ajánlott.
Felhasználása: kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel a kultúrát. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.
Bekultúrázási arány: 10 liter tejhez 1 kapszula ajánlott.
összetevők:
- inulin (növényi rost)
- laktóz (baktérium kötőanyag)
- Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
Vélemények
2025. 02. 17.
-
2023. 12. 14.
-
szuper termék szuper bolt régota vásárolunk Judital nálatok mindig boldogan készülnek a sajtok