Barion Pixel
Feta kultúra ömlesztve - YoBiotik -5.000 literhez
28.700 Ft
Menny.:
db
Feta kultúra 5000 literhez
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Feta kultúra ömlesztve - YoBiotik -5.000 literhez

28.700 Ft
:
Menny.:
db
Feta - raclette - cheddar sajtok kultúrája - 5000 literhez

feta készítés receptje
raclette házilag
cheddar sajt készítése

morbier sajt recept

online feta tanfolyam

Rendelhető 10 db

Leírás

Mezofil és termofil savanyító és aromaképző baktériumok keveréke. Érlelési ciklusuk közben alig képződik széndioxid, ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. feta, raclette, cheddar sajt készítéséhez ajánlott.
Felhasználása:  kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel a kultúrát. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.

Bekultúrázási arány: 10 liter tejhez 1 kapszula ajánlott. 

összetevők:
- inulin (növényi rost)
laktóz (baktérium kötőanyag)
- Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát