Barion Pixel
Krémsajt kultúra ömlesztve - 500 literhez
4.800 Ft
Menny.:
db
krémsajt kultúra 500
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Krémsajt kultúra ömlesztve - 500 literhez

4.800 Ft
:
Menny.:
db

Krémsajt kultúra - 5 db kapszula 50 literhez

Krémes állagú aromás sajtok készítéséhez. Gyenge-közepes széndioxid termelés mellett enyhe diacetil aromákat termel.

Felhasználási javaslat:
krémsajt, lágysajt, friss sajt, vaj, tejföl, túró, savanyú krémek...

Krémsajt recept és videó

Rendelhető 27 db

Leírás

Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides

- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz

Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi

Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt


krémsajt recept »»»

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
0
0
0
0
2024. 04. 22. -
Kiváló termék,az összetétele nagyon jó.
2024. 04. 21. -
2023. 11. 13. -
Egyik kedvenc termékem❣️
2023. 06. 19. -
2023. 02. 20. -
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.