Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Krémsajt kultúra ömlesztve - 5.000 literhez
28.700 Ft
Menny.:db
krémsajt kultúra 5000
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Krémsajt kultúra ömlesztve - 5.000 literhez

28.700 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 1436

Megújult a krémsajt keverékünk. Még krémesebb, aromásabb sajtok. Gyenge-közepes széndioxid termelés mellett erős diacetil aromákat termel.

Felhasználási javaslat:
krémsajt, lágysajt, friss sajt, vaj, tejföl, túró, savanyú krémek...

Rendelhető 67 db

Leírás

Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides

- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz

Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi

Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt


krémsajt recept »»»

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.