Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat
Kezdő sajtkészítők csomagja - induló készlet
Természetes tejoltó enzim - 210 IMCU - 100ml
kiszerelés:: 100 ml
Mezofil starter kultúra - YoBiotik - 5 db
kiszerelés:: 5 db
Krémsajt kultúra 5 db
kiszerelés:: 5 db
Citromsav
grammos: 100 g
1/2 kg-os sajtforma, kerek préslappal
:: préslappal
250 g-os sajtforma préslappal
:: préslappal
7.610 Ft
6.200 Ft
19%
Kedvezmény:
Leírás
Megújult a krémsajt keverékünk. Még krémesebb, aromásabb sajtok. Gyenge-közepes széndioxid termelés mellett erős diacetil aromákat termel.
Felhasználási javaslat:
krémsajt, lágysajt, friss sajt, vaj, tejföl, túró, savanyú krémek,
összetevők:
Lactococcus Lactis subsp. Lactis
Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
Lactococcus Lactis subsp. Lactis biovar. diacetylactis
Leuconostoc Mèsenteroides
Leuconostoc Pseudomesenteroides
Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi
Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt
krémsajt recept »»»