Leírás
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz
Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi
Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt
krémsajt recept »»»
Vélemények
2023. 06. 25.
-
2023. 05. 08.
-
2023. 03. 30.
-
Nagyon örülök, hogy megvásároltam ezt a terméket. Nagyon finom túrót készítettem belőle, kiváló termék.
2023. 03. 09.
-
Nagyon finom kremsajt lett és jó az állaga is
2023. 02. 27.
-
2023. 01. 30.
-
kellemes ízeket rejt
2023. 01. 27.
-
Nem győzöm begyűjteni az elismeréseket☺️
2023. 01. 24.
-
Tökéletes hozzávaló, elsőre fantasztikus krémsajtot készítettem a videós útmutató alapján. Szerencsére kibontható és visszailleszthető a kapszula, így csak fél adagot használtam 5 liter tejhez, és még is rengeteg krémsajt lett belőle.
2023. 01. 15.
-
2022. 12. 19.
-
Eszméletlen szuper sajtkrém készült vele. Egy fokhagymás, egy körözött jellegű, és egy olasz zöldfűszerrs. Könnyű vele dolgozni.
2022. 11. 25.
-
A kultúra remekül működik. Semmi baj nincs vele.
2022. 11. 16.
-
Igazolt vásárlás
Nagyon szuper termék csak ajánlani tudom mindenkinek!