Leírás
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz
Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi
Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt
krémsajt recept »»»
Letölthető receptek
Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat
Kezdő sajtkészítők csomagja - induló készlet
Citromsav - 100 g
:: 100 g
1/2 kg-os kerek sajtforma préslappal
:: préslappal
250 g-os sajtforma préslappal
:: préslappal
9.290 Ft
6.700 Ft
28%
Kedvezmény: