Barion Pixel
Krémsajt kultúra - Yobiotik - 100 db
16.950 Ft
Menny.:
db
krémsajt kultúra 100 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Krémsajt kultúra - Yobiotik - 100 db

16.950 Ft
:
Menny.:
db

Krémsajt kultúra - 5 db kapszula 50 literhez

Krémes állagú aromás sajtok készítéséhez. Gyenge-közepes széndioxid termelés mellett enyhe diacetil aromákat termel.

Felhasználási javaslat:
krémsajt, lágysajt, friss sajt, vaj, tejföl, túró, savanyú krémek...

Krémsajt recept és videó

Rendelhető 520 db

Leírás

Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides

- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz

Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi

Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt


krémsajt recept »»»

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2024. 12. 06. -
A 10 l tejből 2 kg krémsajt lett. 5 féle ízesítésűt készítettem, mindegyik nagyon finom. A borsosról a méregdrágán kapható francia Boursin jut eszembe.
Ez valami isteni lett! Gyakran fogok ilyet készíteni.
2024. 10. 14. -
Maximálisan megvagyok elégedve a termékkel és megrendelés lebonyolítása is gyors és pontos!
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát