Leírás
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus Lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz
Adagolása:
10 liter tejhez 1 kapszulányi
Hőoptimuma: 22-36 °C
Tárolása: hűtőben vagy mélyhűtőben, 4°C alatt
krémsajt recept »»»
Vélemények
2024. 12. 06.
-
A 10 l tejből 2 kg krémsajt lett. 5 féle ízesítésűt készítettem, mindegyik nagyon finom. A borsosról a méregdrágán kapható francia Boursin jut eszembe.
Ez valami isteni lett! Gyakran fogok ilyet készíteni.
Ez valami isteni lett! Gyakran fogok ilyet készíteni.
2024. 10. 14.
-
Maximálisan megvagyok elégedve a termékkel és megrendelés lebonyolítása is gyors és pontos!