Leírás
Fehér bundás, krémes-folyós tésztájú lágysajtokhoz
Penicillium candidum (fehér nemespenész), Geotrichum candidum és mezofil kultúrák keveréke.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt 1 órával vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Fehérpenészes lágysajtok készítéséhez ajánljuk még brie kultúránkat
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. actis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetilaktis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Penicillium candidum
- Geotrichum candidum
- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz
Tárolása: +4 °C vagy az alatt
Vélemények
2024. 04. 03.
-
2024. 03. 26.
-
Igazolt vásárlás
Játékból kezdtem sajtot készíteni, de már a második 10-es adag cami-bacit használom. Na ez mindig siker!
2024. 01. 27.
-
Nagyon klassz kis sajtocskák lettek belőle.
2023. 06. 16.
-
Nagyon jó a termék.Szép penész képződik a sajton.Egyenletes és szép bolyhos.
2023. 02. 20.
-
Többször vettem már, nagyon meg vagyok elégedve vele.
2023. 02. 07.
-
Másodszorra vásároltam camembert kultúrát, másodszorra dupla adagot vettem, mert az ötkapszulás gyorsan elfogyott. Növényi sajtkészítéshez használom, és erre a célra is kiváló. Szép, fehér külsejű, ízletes növényi camembert lesz belőle.
2023. 01. 28.
-
Igazolt vásárlás
Kifogastalanul teszi a dolgát: Hat napos sajtokon már gyönyörű fehér bunda alakul.