Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.200 Ft
Menny.:db
Camembert sajtkultúra - YoBiotik - 5 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Camembert sajtkultúra - YoBiotik - 5 db

1.200 Ft
kiszerelés:
Menny.:db
Szállítási díj: 991 Ft
Rendelhető 8 db

Leírás

Megújult keverékünk már geotrichum candidummal készül.
A kultúra elsősorban fehérpenészes lágy sajtok készítéshez ajánlott. Penicillium Candidum (fehér penész) és mezofil starter kultúrák keveréke. A Penicillium Candidumnak köszönhető a fehér bunda és a sajt krémes érése, lágysága.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt 1 órával vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Ajánljuk:
Fehérpenészes lágysajtok készítéséhez.
A karakteresebb ízek kedvelőinek ajánljuk brie kultúránkat

Tárolása: -18°C-on, mélyhűtőben

Fontos! A fehér penész a magas párát, 96-98% és 13-14°C-ot szereti, napi szellőztetés, sajtforgatás mellett.

Camembert sajt készítése

PanKa sajt készítése