Leírás
Fehér bundás, krémes-folyós tésztájú lágysajtokhoz
Penicillium candidum (fehér nemespenész), Geotrichum candidum és mezofil kultúrák keveréke.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt 1 órával vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Fehérpenészes lágysajtok készítéséhez ajánljuk még brie kultúránkat
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. actis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetilaktis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Penicillium candidum
- Geotrichum candidum
- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz
Tárolása: +4 °C vagy az alatt
Vélemények
2023. 01. 18.
-
Remekül működő kultúra, krémes textúra, lágy ízvilág. Többször dolgoztam vele nyers tejjel -jersey tehén- is csodálatos a végtermék.