Leírás
Fehér bundás, krémes-folyós tésztájú lágysajtokhoz
Penicillium candidum (fehér nemespenész), Geotrichum candidum és mezofil kultúrák keveréke.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt 1 órával vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Fehérpenészes lágysajtok készítéséhez ajánljuk még brie kultúránkat
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. actis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetilaktis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Penicillium candidum
- Geotrichum candidum
- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz
Tárolása: +4 °C vagy az alatt
Vélemények
2024. 12. 29.
-
Kiváló.
2024. 07. 08.
-
Növényi sajt készítéséhez vásároltam már többedszerre, mindig kiválóan megérik, és remek, camambert jellegű kölessajtot lehet belőle készíteni.
2024. 01. 31.
-
Panka sajt készítéséhez vásároltam már korábban is a terméket, remekül működik. Nagyon jó minőségű osztrák joghurtot oltottam be vele, és két hét alatt gyönyörű fehér penész keletkezett rajta. Krémes, kellemes ízű friss Panka sajt lett belőle. Legközelebb camembert-et is készítek vele.
2023. 10. 31.
-
Mindig szép eredményt érek el a használataval.
2023. 10. 22.
-
Most készítek először camembert, remélem, jól sikerül .
2023. 01. 18.
-
Remekül működő kultúra, krémes textúra, lágy ízvilág. Többször dolgoztam vele nyers tejjel -jersey tehén- is csodálatos a végtermék.