Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Camembert sajtkultúra - YoBiotik - 5 db
1.750 Ft
Menny.:db
Camembert sajtkultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Camembert sajtkultúra - YoBiotik - 5 db

1.750 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 88

Fehérpenészes sajtkultúra keverék Geotrichum candidum-mal, camembert típusú sajtokhoz

Camembert papír

camembert készítése házilag - recept
PanKa - fehérpenészes joghurtsajt készítése
Fehérpenészes caciotta receptje

Camembert készítő és érlelő készlet

Camembert készítő online tanfolyam

Rendelhető 56 db

Leírás

Fehér bundás, krémes-folyós tésztájú lágysajtokhoz

Penicillium candidum (fehér nemespenész), Geotrichum candidum és mezofil kultúrák keveréke.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt 1 órával vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Fehérpenészes lágysajtok készítéséhez ajánljuk még 
brie kultúránkat

Összetevők:

- Lactococcus lactis subsp. actis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetilaktis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Penicillium candidum
- Geotrichum candidum

- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz

Tárolása: +4 °C vagy az alatt

Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
2024. 01. 31. -
Panka sajt készítéséhez vásároltam már korábban is a terméket, remekül működik. Nagyon jó minőségű osztrák joghurtot oltottam be vele, és két hét alatt gyönyörű fehér penész keletkezett rajta. Krémes, kellemes ízű friss Panka sajt lett belőle. Legközelebb camembert-et is készítek vele.
2023. 10. 31. -
Mindig szép eredményt érek el a használataval.
2023. 10. 22. -
Most készítek először camembert, remélem, jól sikerül .
2023. 01. 18. -
Remekül működő kultúra, krémes textúra, lágy ízvilág. Többször dolgoztam vele nyers tejjel -jersey tehén- is csodálatos a végtermék.

Letölthető receptek