Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Beállítások módosítása
Elfogadom
Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen.
Marketing cookie-k
Ezeket a cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban.
×
Belépés
Ajándékötletek
Aktuális akció
Termékek - webáruház
Alapanyagok
Zöldség-gyümölcs savanyító
Kenyérkovász
Lizozim enzim
Tejoltó enzim
Joghurt és kefir kultúrák
Sajtkultúrák
Nemespenészek
Danisco termékek
Sajtbevonó
Folyékony füst - pác
Kálcium klorid (CaCl2)
Citromsav
Hansen termékek
sajtkészítő csomagok
eszközök
Csomagolóanyagok
edény - üst - kanna
gastronorm (GN) edény
inox kanna
lábos - üst
vödör
érleléshez
kendő - zsák - sajtruha
műszerek
sajtasztal
sajthárfa - alvadékkeverő
sajtkések
sajtprések
Tejszeparátor
tejszűrő - alvadék szedő
sajtformák
1 kg alatti formák
szögletes sajtformák
1-2 kg-os sajtformák
2-6 kg-os sajtformák
6 kg feletti formák
gouda formák
lágysajt formák
gyúrtsajt formák
sajtkáva-sajtgyűrű
fermentáló gépek
préslapok sajtformákhoz
Könyvek
Online tanfolyamok
Ajándékutalvány
Tanfolyamok
Legújabb termékeink
Sajtkészítő videók
Akciós termékek
Kenyérsütés receptek
Házi bagel
Reggeli kovászos zsemle
Parasztkenyér kovászolva
Kovászolt kalács
Vajas kifli
Bagett
Kovászolt pizza
Gluténmentes kovászolt kenyér
Angol muffin
Sajtkészítési receptek
Brie recept
Burrata sajt házilag
Camembert készítése
Cheddar készítése
Caciotta készítés receptje
Edami sajt receptje
Emmentáli típusú sajt
Feta
PanKa joghurtsajt
Fűszeres gomolya sajt
Gomolya túró
Gorgonzola recept
Gouda recept
Halloumi receptje
Hegyisajt - Comte készítése
Kaskavál
Kéksajt
Krémsajt
Morbier házilag
Mozzarella YoBiotik kultúrával
Mozzarella STI - PM24 kultúrával
Óvári sajt receptje
Pálpusztai sajt recept
PanKa joghurtsajt
Paneer
Parenyica sajt (YoBiotik kultúrával)
Parenyica sajt (STI - PM24 kultúrával)
Parmezán - Grana
Pecorino sajt receptje
Provolone
Raclette
Robiola sajt készítése
Rögös túró
Ricotta vagy Orda
Hamis tejföl
Taleggio sajt készítése
Trappista
Joghurt és kefir készítési receptek
PanKa joghurtsajt
Joghurt készítése
Élőflórás joghurt kókusztejből, chiamaggal
Kefir készítése
Hamis tejföl
Étel receptek
Panni cotta torta
Rákóczi ordás
Gaz-pesto - pesto házilag
Medvehagymás pogácsa
Sajtsaláta
Sajtleves
Kimchi, koreai csípős káposzta
Kapros köles krémmel töltött cukkini
Kovászos uborka
Ajándékkártya beváltása
Tudástár
Kezdőknek
Tejalvadás
Tejsavbaktériumok
Pasztörizálás
alvadék felvágása - videó
Füstölés
Préselés
Sajtlyukak
Sajtok tárolása
Miért egészséges a joghurt?
A kaukázusi kefir
Miért különleges a Yobiotik kenyérkovász?
Geotrichum Candidum érlelő kultúra
Allergia-intolerancia-immunrendszer
Sajtprés készítése - barkács szakkör
A sajt és a bor
Keménysajtok készítése
Magyar sajtok és készítőik
Külföldi sajtok
Sajthibák csoportosítása
Sajt származása
Sajtkészítés az 1800-as évekből
Sajtok préselése (Csiszár József 1943)
Sajtok szeletelése
Sajtok puffadása
A tejsavó gyógyító hatása
Szeparátor - tejszín - vajköpülés
Információk
Rólunk
Általános Szerződési Feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Oltóanyagok, baktérium kultúrák csomagolása
Kapcsolat
Fizetés, szállítás
HUF
+36 20 2628677
rendeles@hazisajtkeszites.hu
Barion, Apple és G Pay fizetési lehetőségek
CÍM VÁLTOZÁS,
boltunk új címe: 2030 Érd, Balatoni út 63/c PARKOLÁS AZ UDVARBAN!
Kezdőlap
Termékek - webáruház
Alapanyagok
Nemespenészek
nemespenész - fehérpenész - kékpenész - zöldpenész
Termék szűrés
Gyártó
YoBiotik
(6)
Danisco
(3)
Hansen
(2)
Új keresés
Szűrés
Rendezés:
Név, A - Z
Ár, alacsony > magas
Elérhetőség, legújabb
Legtöbbet vásárolt
1 - 10 / 10 termék
Brie sajtkultúra - YoBiotik - 5 db
1.200 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Camembert sajtkultúra - YoBiotik - 5 db
1.200 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Danisco GEO13 - Geotrichum candidum (10 D / 5 000 liter)
8.500 Ft
Gyártó:
Danisco
Danisco PLA - érlelő és aromatermelő kultúra keverék rúzsflórás sajtokhoz
950 Ft -tól
Gyártó:
Danisco
Danisco SAM 3 - P. camemberti fehérpenész (10 D / 5 000 liter)
6.600 Ft
5.900 Ft
Gyártó:
Danisco
Kékpenészes sajtkultúra, YoBiotik - 5 db
1.200 Ft -tól
LAF7 - Candida colliculosa (10u - 5000L)
12.400 Ft
Gyártó:
Hansen
P. Camemberti - fehérpenész kultúra (1 D/100 L)
980 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
P. Roqueforti - kékpenész (1 D/100 L)
1.450 Ft -tól
Gyártó:
YoBiotik
Salsa1 - Staphylococcus xylosus (10u - 5000L)
9.400 Ft
Gyártó:
Hansen
1 - 10 / 10 termék