Barion Pixel
Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 20 db
4.500 Ft
Menny.:
db
Gyúrt sajt kultúra 20 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 20 db

4.500 Ft
:
Menny.:
db

Parenyica - mozzarella sajtkultúra - 20 db kapszula / 200 literhez

Jelentősen rövidebb savanyodási idejét annak köszönheti, hogy a Streptococcus thermophilus baktérium mellett Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus baktérium is található benne. Ők ketten nagyon szeretik egymást, mert olyan környezetet teremtenek közösen, amely mindkét baktériumot szárnyalásra bírja.

parenyica recept
mozzarella recept
burrata recept
kaskavál házilag
halloumi készítése
olasz házisajt - caciotta recept

Rendelhető 51 db

Leírás

Külön előny a joghurt baktérium magas fehérjebontó aktivitása, ami leginkább az aromák sokszínűségében mutatkozik meg. A YoBiotik "turbó" gyúrtsajt kultúrával, néhány óra alatt nyújthatóvá savanyodik a sajttészta.
Egyszerűbb elkészíteni és finomabb is lesz, mint a hagyományos egytörzs kultúrákkal készült sajtok.

Tanuld meg a parenyica és mozzarella sajt készítését online itt

2,5 óra után általában nyújtható a sajttészta.

Gyúrt sajtok készítéséhez kifejlesztett, kevésbé savanykás aromákat fejlesztő, joghurtos kultúra keverék

Az új Yobiotik gyúrtsajt kultúrával rövid idő alatt készíthetsz nagyon finom sajtokat, mert a keverékben található baktériumok pár órán belül gyúrhatóvá teszik a sajtodat. Egyszerűbb lépésekben, gyorsan, megbízhatóan készíthetsz parenyicát, mozzarellát, burratát.
A sajtod pedig: szaftos, szálas, ízes - amilyennek lennie kell!
Kevésbé savanyú,  aromásabb sajtot tudsz vele készíteni mert a Streptoccocus thermophilus mellett joghurt baktériumot is tartalmaz.

öszetétele:

- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- inulin
- a baktériumok hordozó anyaga: laktóz

A kultúrát tárold hűtőben, vagy mélyhűtőben: -18 °C és +4 °C között

Vélemények

4.92
26 értékelés
25
0
1
0
0
2025. 02. 17. -
2025. 01. 28. -
2025. 01. 15. -
2024. 12. 18. -
2024. 08. 11. -
Szeretem a terméket,finom parenyicákat készitek!
2024. 07. 22. -
Nagyon jó termék. Mindig jol sikerül vele.
2024. 02. 29. -
Nagyon jó a kultúra.érthető az elkészítés,már harmadjára készítem így a parenyicát és kiváló.
2023. 11. 20. -
2023. 10. 17. -
2023. 10. 16. -
Kaskaval és halloumi sajtokhoz használom rendszeresen, nagyon szeretjük.
2023. 10. 08. -
Sajnos az a tapasztalatom többszöri próbálkozásra, hogy több kapszula kell az időben való savanyodáshoz.
Teszem fel 80 l tejhez 9 kapszula szükséges.
2023. 09. 12. -
Nagyon szeretem, köszönöm szépen hogy van ilyen kis adagokban
2023. 08. 20. -
Kiváló a termék
2023. 08. 08. -
Nagyon jól tudok dolgozni a kapszulával ,a receptjét jól tudom használni a parenyica készítésénél.
2023. 06. 12. -
Isteni a parenyica, a burratta, köszönöm a recepteket, a leírás alapján tökéletes.
2023. 04. 19. -
Nagyon meg vagyok elégedve a kapszulával. A szálítás is nagyon jó. A rendeléstől kettő napra meg is érkezett!!!
2023. 04. 18. -
Szeretem hogy kapszulás, nem kell méregetni.
2023. 04. 17. -
2023. 04. 11. -
Nekem ez a termék nagyon bevált. Ajánlom másoknak is.
2023. 03. 29. -
2023. 03. 23. -
Isteni finomak ezzel a kultúrával készített sajtok
2023. 03. 19. -
2023. 02. 20. -
2022. 12. 19. -
Igazolt vásárlás
STI-vel kezdtem anno, de nem győztem annyi parenyicát nyújtani, amennyit "fel nem porszívózott" volna a család. :-) Így áttértem a gyorsabb kultúrára másfél éve, Nem bántam meg. Több időm maradt a hétvégén.
2022. 11. 25. -
2022. 11. 21. -
Kiváló termék.Szép csomagolás.Gyors kiszállítás.
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát