Barion Pixel
Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 5 db
1.500 Ft
Menny.:
db
Gyúrt sajt kultúra 5 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 5 db

1.500 Ft
:
Menny.:
db

Parenyica - mozzarella sajtkultúra - 5 db kapszula / 50 literhez

Jelentősen rövidebb savanyodási idejét annak köszönheti, hogy a Streptococcus thermophilus baktérium mellett Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus baktérium is található benne. Ők ketten nagyon szeretik egymást, mert olyan környezetet teremtenek közösen, amely mindkét baktériumot szárnyalásra bírja.

parenyica recept
mozzarella recept
burrata recept
kaskavál házilag
halloumi készítése
olasz házisajt - caciotta recept

Rendelhető 3370 db

Leírás

Külön előny a joghurt baktérium magas fehérjebontó aktivitása, ami leginkább az aromák sokszínűségében mutatkozik meg. A YoBiotik "turbó" gyúrtsajt kultúrával, néhány óra alatt nyújthatóvá savanyodik a sajttészta.
Egyszerűbb elkészíteni és finomabb is lesz, mint a hagyományos egytörzs kultúrákkal készült sajtok.

Tanuld meg a parenyica és mozzarella sajt készítését online itt

2,5 óra után általában nyújtható a sajttészta.

Gyúrt sajtok készítéséhez kifejlesztett, kevésbé savanykás aromákat fejlesztő, joghurtos kultúra keverék

Az új Yobiotik gyúrtsajt kultúrával rövid idő alatt készíthetsz nagyon finom sajtokat, mert a keverékben található baktériumok pár órán belül gyúrhatóvá teszik a sajtodat. Egyszerűbb lépésekben, gyorsan, megbízhatóan készíthetsz parenyicát, mozzarellát, burratát.
A sajtod pedig: szaftos, szálas, ízes - amilyennek lennie kell!
Kevésbé savanyú,  aromásabb sajtot tudsz vele készíteni mert a Streptoccocus thermophilus mellett joghurt baktériumot is tartalmaz.

öszetétele:

- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- inulin
- a baktériumok hordozó anyaga: laktóz

A kultúrát tárold hűtőben, vagy mélyhűtőben: -18 °C és +4 °C között

Vélemények

5.00
26 értékelés
26
0
0
0
0
2025. 01. 19. -
Egyszerűen tökéletes! Kiváló lett életem első parenyicája!
2024. 12. 01. -
Nagyon jó.
2024. 08. 12. -
Nagyon jól sikerült vele a parenyica
2024. 04. 05. -
Isteni, relative gyors és mutatós sajt készül vele! Imádok vele dolgozni és eddig minden barát és családrag imádta a parenyicát is és a mozzarellát is!
2024. 02. 28. -
Még most is csodàlkozom, hogy ezzel a kultúràval olyan parenyicàt készítettem, hogy magam se hittem volna, hogy egyszerűen tökéletes lesz. És a folyékony füsttel pàr óra alatt igazi füstölt patenyica lett! Nagyon egyszerűen tökéletes sajt! El se hiszem, hogy ezt én készítettem!
2023. 12. 27. -
2023. 12. 19. -
Nagyon jó.
2023. 12. 14. -
Isteni finom gyúrtsajt készíthető vele, és nagyon gyorsan.
2023. 12. 04. -
Igazolt vásárlás
Csodálatos sajtot lehet vele készíteni. Tökéletes.
2023. 09. 18. -
A heten keszulok sajtot kesziteni. De eddig mindig jol sikerultek a sajtok ezekkel a termekekkel. A csaladnak izlik kulonosen a parenyica.
2023. 08. 29. -
Nagyon jó!
2023. 07. 26. -
2023. 07. 12. -
Kecsketejezünk (saját), kiváló választás volt ez a kultúra. Elsőre parenyica készült, fenomenális lett. Ajánlom a terméket!
2023. 05. 29. -
2023. 02. 08. -
A termék a leírtaknak megfelelően kiválóan működött.
2023. 01. 31. -
2023. 01. 24. -
Nagyon jó. Ajánlom mindenkinek próbálja ki.
2023. 01. 22. -
2023. 01. 21. -
Nagyon jó termék, sikerült elkészíteni vele a házi mozzarella sajtot
2023. 01. 12. -
Nagyon jól működik! a hozzá való leírás és bemutató alapján - egy kis kézügyességgel - szuper mozzarella és parenyica készíthető. Mindkettőt kipróbáltam, és sikerült!
2022. 12. 25. -
Remek, első parebyicám is már jól sikerült a segítségével :)
2022. 12. 09. -
2022. 11. 29. -
Enélkül a kultúra nélkül szenvedés a sajtkészítés
2022. 11. 23. -
❤️❤️❤️
2022. 11. 21. -
Kezdő sajtkészítő ként nagyon könnyen tudtam a családunk részére ezzel a gyúrt sajt kultúrával parenyicát készíteni! Nagyon jó a tetmék!
2022. 11. 14. -
NAGYON SZUPER!
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát