Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
950 Ft
Menny.:db
Gyúrt sajt, parenyica, mozzarella kultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel
Termék címkék:
gyúrtsajt mozzarella parenyica

Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 5 db

950 Ft
:
Menny.:db

Jelentősen rövidebb savanyodási idejét annak köszönheti, hogy a Streptococcus thermophilus baktérium mellett Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus baktérium is található benne. Ők ketten nagyon szeretik egymást, mert olyan környezetet teremtenek közösen, ami mindkét baktériumot szárnyalásra bírja.

parenyica recept
mozzarella recept
burrata recept
kaskavál házilag
halloumi készítése
olasz házisajt - caciotta recept

Rendelhető 128 db

Leírás

Külön előny a joghurt baktérium magas fehérjebontó aktivitása, ami erőteljes aromákat fejleszt.
Így működik a YoBiotik "turbó" gyúrtsajt kultúra, amivel pár óra alatt nyújthatóvá savanyodik a sajttészta.
Egyszerűbb a készítőnek, ráadásul finomabb is lesz, mint hagyományos tiszta STI-vel (Streptoccocus thermophilus)

Tanuld meg a parenyica és mozzarella sajt készítését online egyszerűen itt.

2 - 2,5 óra után nyújtható a sajttészta.

Gyúrtsajtok készítéséhez kifejlesztett, kevésbé savanykás aromákat fejlesztő, joghurtos kultúra keverék

Az új Yobiotik gyúrtsajt kultúrával 4 órán belül készíthetsz nagyon finom sajtokat, mert a keverékben található baktériumok pár órán belül gyúrhatóvá teszik a sajtodat. Egyszerűbb lépésekben, gyorsan, megbízhatóan készíthetsz parenyicát, mozzarellát, burratát.
A sajtod pedig: szaftos, szálas, ízes - amilyennek lennie kell!
Kevésbé savanyú,  aromásabb sajtot tudsz vele készíteni mert a Streptoccocus thermophilus mellett joghurt baktériumot is tartalmaz.

öszetétele:

- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- inulin
- a baktériumok hordozó anyagai: laktóz

A kultúra tárolása: -18 °C és +4 °C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!