Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 5 db
1.300 Ft
Menny.:db
Gyúrt sajt, parenyica, mozzarella kultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel
Termék címkék:
gyúrtsajt mozzarella parenyica

Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 5 db

1.300 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 65

Jelentősen rövidebb savanyodási idejét annak köszönheti, hogy a Streptococcus thermophilus baktérium mellett Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus baktérium is található benne. Ők ketten nagyon szeretik egymást, mert olyan környezetet teremtenek közösen, ami mindkét baktériumot szárnyalásra bírja.

parenyica recept
mozzarella recept
burrata recept
kaskavál házilag
halloumi készítése
olasz házisajt - caciotta recept

Rendelhető 84 db

Leírás

Külön előny a joghurt baktérium magas fehérjebontó aktivitása, ami erőteljes aromákat fejleszt.
Így működik a YoBiotik "turbó" gyúrtsajt kultúra, amivel pár óra alatt nyújthatóvá savanyodik a sajttészta.
Egyszerűbb a készítőnek, ráadásul finomabb is lesz, mint hagyományos tiszta STI-vel (Streptoccocus thermophilus)

Tanuld meg a parenyica és mozzarella sajt készítését online egyszerűen itt.

2 - 2,5 óra után nyújtható a sajttészta.

Gyúrtsajtok készítéséhez kifejlesztett, kevésbé savanykás aromákat fejlesztő, joghurtos kultúra keverék

Az új Yobiotik gyúrtsajt kultúrával 4 órán belül készíthetsz nagyon finom sajtokat, mert a keverékben található baktériumok pár órán belül gyúrhatóvá teszik a sajtodat. Egyszerűbb lépésekben, gyorsan, megbízhatóan készíthetsz parenyicát, mozzarellát, burratát.
A sajtod pedig: szaftos, szálas, ízes - amilyennek lennie kell!
Kevésbé savanyú,  aromásabb sajtot tudsz vele készíteni mert a Streptoccocus thermophilus mellett joghurt baktériumot is tartalmaz.

öszetétele:

- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- inulin
- a baktériumok hordozó anyagai: laktóz

A kultúra tárolása: -18 °C és +4 °C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

Vélemények

5.00
23 értékelés
23
0
0
0
0
2024. 04. 05. -
Isteni, relative gyors és mutatós sajt készül vele! Imádok vele dolgozni és eddig minden barát és családrag imádta a parenyicát is és a mozzarellát is!
2024. 02. 28. -
Még most is csodàlkozom, hogy ezzel a kultúràval olyan parenyicàt készítettem, hogy magam se hittem volna, hogy egyszerűen tökéletes lesz. És a folyékony füsttel pàr óra alatt igazi füstölt patenyica lett! Nagyon egyszerűen tökéletes sajt! El se hiszem, hogy ezt én készítettem!
2023. 12. 27. -
2023. 12. 19. -
Nagyon jó.
2023. 12. 14. -
Isteni finom gyúrtsajt készíthető vele, és nagyon gyorsan.
2023. 12. 04. -
Igazolt vásárlás
Csodálatos sajtot lehet vele készíteni. Tökéletes.
2023. 09. 18. -
A heten keszulok sajtot kesziteni. De eddig mindig jol sikerultek a sajtok ezekkel a termekekkel. A csaladnak izlik kulonosen a parenyica.
2023. 08. 29. -
Nagyon jó!
2023. 07. 26. -
2023. 07. 12. -
Kecsketejezünk (saját), kiváló választás volt ez a kultúra. Elsőre parenyica készült, fenomenális lett. Ajánlom a terméket!
2023. 05. 29. -
2023. 02. 08. -
A termék a leírtaknak megfelelően kiválóan működött.
2023. 01. 31. -
2023. 01. 24. -
Nagyon jó. Ajánlom mindenkinek próbálja ki.
2023. 01. 22. -
2023. 01. 21. -
Nagyon jó termék, sikerült elkészíteni vele a házi mozzarella sajtot
2023. 01. 12. -
Nagyon jól működik! a hozzá való leírás és bemutató alapján - egy kis kézügyességgel - szuper mozzarella és parenyica készíthető. Mindkettőt kipróbáltam, és sikerült!
2022. 12. 25. -
Remek, első parebyicám is már jól sikerült a segítségével :)
2022. 12. 09. -
2022. 11. 29. -
Enélkül a kultúra nélkül szenvedés a sajtkészítés
2022. 11. 23. -
❤️❤️❤️
2022. 11. 21. -
Kezdő sajtkészítő ként nagyon könnyen tudtam a családunk részére ezzel a gyúrt sajt kultúrával parenyicát készíteni! Nagyon jó a tetmék!
2022. 11. 14. -
NAGYON SZUPER!