Leírás
Külön előny a joghurt baktérium magas fehérjebontó aktivitása, ami erőteljes aromákat fejleszt.
Így működik a YoBiotik "turbó" gyúrtsajt kultúra, amivel pár óra alatt nyújthatóvá savanyodik a sajttészta.
Egyszerűbb a készítőnek, ráadásul finomabb is lesz, mint hagyományos tiszta STI-vel (Streptoccocus thermophilus)
Tanuld meg a parenyica és mozzarella sajt készítését online egyszerűen itt.
2 - 2,5 óra után nyújtható a sajttészta.
Gyúrtsajtok készítéséhez kifejlesztett, kevésbé savanykás aromákat fejlesztő, joghurtos kultúra keverék
Az új Yobiotik gyúrtsajt kultúrával 4 órán belül készíthetsz nagyon finom sajtokat, mert a keverékben található baktériumok pár órán belül gyúrhatóvá teszik a sajtodat. Egyszerűbb lépésekben, gyorsan, megbízhatóan készíthetsz parenyicát, mozzarellát, burratát.
A sajtod pedig: szaftos, szálas, ízes - amilyennek lennie kell!
Kevésbé savanyú, aromásabb sajtot tudsz vele készíteni mert a Streptoccocus thermophilus mellett joghurt baktériumot is tartalmaz.
öszetétele:
- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- inulin
- a baktériumok hordozó anyagai: laktóz
A kultúra tárolása: -18 °C és +4 °C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!