Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 50 db
9.200 Ft
Menny.:db
Gyúrt sajt kultúra 50 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 50 db

9.200 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 461

Jelentősen rövidebb savanyodási idejét annak köszönheti, hogy a Streptococcus thermophilus baktérium mellett Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus baktérium is található benne. Ők ketten nagyon szeretik egymást, mert olyan környezetet teremtenek közösen, ami mindkét baktériumot szárnyalásra bírja.

parenyica recept
mozzarella recept
burrata recept
kaskavál házilag
halloumi készítése
olasz házisajt - caciotta recept

Rendelhető 30 db

Leírás

Külön előny a joghurt baktérium magas fehérjebontó aktivitása, ami erőteljes aromákat fejleszt.
Így működik a YoBiotik "turbó" gyúrtsajt kultúra, amivel pár óra alatt nyújthatóvá savanyodik a sajttészta.
Egyszerűbb a készítőnek, ráadásul finomabb is lesz, mint hagyományos tiszta STI-vel (Streptoccocus thermophilus)

Tanuld meg a parenyica és mozzarella sajt készítését online egyszerűen itt.

2 - 2,5 óra után nyújtható a sajttészta.

Gyúrtsajtok készítéséhez kifejlesztett, kevésbé savanykás aromákat fejlesztő, joghurtos kultúra keverék

Az új Yobiotik gyúrtsajt kultúrával 4 órán belül készíthetsz nagyon finom sajtokat, mert a keverékben található baktériumok pár órán belül gyúrhatóvá teszik a sajtodat. Egyszerűbb lépésekben, gyorsan, megbízhatóan készíthetsz parenyicát, mozzarellát, burratát.
A sajtod pedig: szaftos, szálas, ízes - amilyennek lennie kell!
Kevésbé savanyú,  aromásabb sajtot tudsz vele készíteni mert a Streptoccocus thermophilus mellett joghurt baktériumot is tartalmaz.

öszetétele:

- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- inulin
- a baktériumok hordozó anyagai: laktóz

A kultúra tárolása: -18 °C és +4 °C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

Vélemények

5.00
19 értékelés
19
0
0
0
0
2024. 09. 10. -
Évek óta vásárolok még soha nem csalódtam
2024. 03. 12. -
10 éve tőletek vásárolok minden termeket, amióta tanfolyamokra jártam hozzátok! Minden termékkel 100 %-osan meg vagyok elégedve
2024. 02. 28. -
2024. 02. 20. -
Nagyon finom sajtot tudok készíteni vele
2024. 02. 08. -
2024. 01. 11. -
2023. 12. 24. -
Nagyon jó termék
2023. 12. 17. -
2023. 11. 26. -
2023. 11. 12. -
Pontos kézbesítés
2023. 06. 12. -
Igazolt vásárlás
Kiváló kultúra, gyorsan lehet vele dolgozni.
2023. 05. 25. -
2023. 03. 22. -
2023. 03. 08. -
Parenyica sajt készítéséhez használom tökéletes.
2023. 02. 20. -
Igazolt vásárlás
Nagyon jó gyúrtsajt kultúra. Gyakran használom ha aznapra, 4-5 órán belül szeretném ha elkészülne a parenyica, mozzarella,burata!
2022. 12. 18. -
Nagyon jó termék,finom paranyicát készîtünk vele.
2022. 12. 04. -
2022. 11. 10. -
2022. 11. 10. -
Nagyon jó minőségű terméknek tartom, több mint egy éve rendszeresen használom.