Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 20 db
3.850 Ft
Menny.:db
Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 20 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 20 db

3.850 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 193

Jelentősen rövidebb savanyodási idejét annak köszönheti, hogy a Streptococcus thermophilus baktérium mellett Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus baktérium is található benne. Ők ketten nagyon szeretik egymást, mert olyan környezetet teremtenek közösen, ami mindkét baktériumot szárnyalásra bírja.

parenyica recept
mozzarella recept
burrata recept
kaskavál házilag
halloumi készítése
olasz házisajt - caciotta recept

Rendelhető 155 db

Leírás

Külön előny a joghurt baktérium magas fehérjebontó aktivitása, ami erőteljes aromákat fejleszt.
Így működik a YoBiotik "turbó" gyúrtsajt kultúra, amivel pár óra alatt nyújthatóvá savanyodik a sajttészta.
Egyszerűbb a készítőnek, ráadásul finomabb is lesz, mint hagyományos tiszta STI-vel (Streptoccocus thermophilus)

Tanuld meg a parenyica és mozzarella sajt készítését online egyszerűen itt.

2 - 2,5 óra után nyújtható a sajttészta.

Gyúrtsajtok készítéséhez kifejlesztett, kevésbé savanykás aromákat fejlesztő, joghurtos kultúra keverék

Az új Yobiotik gyúrtsajt kultúrával 4 órán belül készíthetsz nagyon finom sajtokat, mert a keverékben található baktériumok pár órán belül gyúrhatóvá teszik a sajtodat. Egyszerűbb lépésekben, gyorsan, megbízhatóan készíthetsz parenyicát, mozzarellát, burratát.
A sajtod pedig: szaftos, szálas, ízes - amilyennek lennie kell!
Kevésbé savanyú,  aromásabb sajtot tudsz vele készíteni mert a Streptoccocus thermophilus mellett joghurt baktériumot is tartalmaz.

öszetétele:

- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- inulin
- a baktériumok hordozó anyagai: laktóz

A kultúra tárolása: -18 °C és +4 °C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

Vélemények

4.91
22 értékelés
21
0
1
0
0
2024. 08. 11. -
Szeretem a terméket,finom parenyicákat készitek!
2024. 07. 22. -
Nagyon jó termék. Mindig jol sikerül vele.
2024. 02. 29. -
Nagyon jó a kultúra.érthető az elkészítés,már harmadjára készítem így a parenyicát és kiváló.
2023. 11. 20. -
2023. 10. 17. -
2023. 10. 16. -
Kaskaval és halloumi sajtokhoz használom rendszeresen, nagyon szeretjük.
2023. 10. 08. -
Sajnos az a tapasztalatom többszöri próbálkozásra, hogy több kapszula kell az időben való savanyodáshoz.
Teszem fel 80 l tejhez 9 kapszula szükséges.
2023. 09. 12. -
Nagyon szeretem, köszönöm szépen hogy van ilyen kis adagokban
2023. 08. 20. -
Kiváló a termék
2023. 08. 08. -
Nagyon jól tudok dolgozni a kapszulával ,a receptjét jól tudom használni a parenyica készítésénél.
2023. 06. 12. -
Isteni a parenyica, a burratta, köszönöm a recepteket, a leírás alapján tökéletes.
2023. 04. 19. -
Nagyon meg vagyok elégedve a kapszulával. A szálítás is nagyon jó. A rendeléstől kettő napra meg is érkezett!!!
2023. 04. 18. -
Szeretem hogy kapszulás, nem kell méregetni.
2023. 04. 17. -
2023. 04. 11. -
Nekem ez a termék nagyon bevált. Ajánlom másoknak is.
2023. 03. 29. -
2023. 03. 23. -
Isteni finomak ezzel a kultúrával készített sajtok
2023. 03. 19. -
2023. 02. 20. -
2022. 12. 19. -
Igazolt vásárlás
STI-vel kezdtem anno, de nem győztem annyi parenyicát nyújtani, amennyit "fel nem porszívózott" volna a család. :-) Így áttértem a gyorsabb kultúrára másfél éve, Nem bántam meg. Több időm maradt a hétvégén.
2022. 11. 25. -
2022. 11. 21. -
Kiváló termék.Szép csomagolás.Gyors kiszállítás.