Barion Pixel
Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 10 db
2.450 Ft
Menny.:
db
Gyúrtsajt kultúra 10 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 10 db

2.450 Ft
:
Menny.:
db

Parenyica - mozzarella sajtkultúra - 10 db kapszula / 100 literhez

Jelentősen rövidebb savanyodási idejét annak köszönheti, hogy a Streptococcus thermophilus baktérium mellett Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus baktérium is található benne. Ők ketten nagyon szeretik egymást, mert olyan környezetet teremtenek közösen, amely mindkét baktériumot szárnyalásra bírja.

parenyica recept
mozzarella recept
burrata recept
kaskavál házilag
halloumi készítése
olasz házisajt - caciotta recept

Rendelhető 1404 db

Leírás

Külön előny a joghurt baktérium magas fehérjebontó aktivitása, ami leginkább az aromák sokszínűségében mutatkozik meg. A YoBiotik "turbó" gyúrtsajt kultúrával, néhány óra alatt nyújthatóvá savanyodik a sajttészta.
Egyszerűbb elkészíteni és finomabb is lesz, mint a hagyományos egytörzs kultúrákkal készült sajtok.

Tanuld meg a parenyica és mozzarella sajt készítését online itt

2,5 óra után általában nyújtható a sajttészta.

Gyúrt sajtok készítéséhez kifejlesztett, kevésbé savanykás aromákat fejlesztő, joghurtos kultúra keverék

Az új Yobiotik gyúrtsajt kultúrával rövid idő alatt készíthetsz nagyon finom sajtokat, mert a keverékben található baktériumok pár órán belül gyúrhatóvá teszik a sajtodat. Egyszerűbb lépésekben, gyorsan, megbízhatóan készíthetsz parenyicát, mozzarellát, burratát.
A sajtod pedig: szaftos, szálas, ízes - amilyennek lennie kell!
Kevésbé savanyú,  aromásabb sajtot tudsz vele készíteni mert a Streptoccocus thermophilus mellett joghurt baktériumot is tartalmaz.

öszetétele:

- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- inulin
- a baktériumok hordozó anyaga: laktóz

A kultúrát tárold hűtőben, vagy mélyhűtőben: -18 °C és +4 °C között

Vélemények

5.00
49 értékelés
49
0
0
0
0
2025. 03. 19. -
Tökéletes, csak ezt használom.
2025. 03. 13. -
Nekem mindig sikerélményem van ezzel a kultúrával, figyelembe kell venni az időjárási körülményeket, nem megijedni, próbálni, tapasztalni és menni fog.
2025. 03. 10. -
A termék kiváló, nagyon jó vele alkotni, csak ajánlani tudom mindenkinek.
2025. 01. 29. -
2025. 01. 19. -
Több éve készítek parenyica sajtot, és nagyon sajnálom, hogy csak most váltottam erre a kultúrára. Fantasztikus élmény, a sokkal gyorsabb savanyodási idő miatt lerövidült technológia.
Nagyon szépen köszönöm Panni csapatának!
2024. 12. 01. -
Nagyon szeretem, finom növényi tejfölt tudok készíteni vele.
2024. 09. 10. -
Az adja amit igér.
2024. 07. 05. -
Könnyen adagolható, remekül működik, kezdőként is teljes siker
2024. 05. 30. -
2024. 04. 29. -
Klassz,szeretem.
2024. 04. 24. -
2024. 03. 26. -
Igazolt vásárlás
A termék kitűnő. Munkás, de isteni, sokféle karakterű sajthoz jó, én caciottához, parenyicához és újabban mozarellához is használom. Csodás eredmény, boldog család
2024. 02. 27. -
Bevált termék, mindig ezt rendelem.
Isteni mozzarella és / vagy parenyica készül belőle.
2024. 02. 22. -
Kívàló
2024. 01. 27. -
Kiváló.
2024. 01. 24. -
Sokadjára vásárolok a termékekből, mindíg időben érkezik, nagyon finom sajtokat készítek.
2024. 01. 07. -
Igazolt vásárlás
Kezdőként is jól lehet vele dolgozni. :)
2023. 12. 28. -
Amikor annak idején a gyúrt sajt készítését tanultam, akkor még más kultúrát használtunk, ezt nagyon szeretem, mert lényegében egy nap alatt el lehet vele készíteni a sajtot.
2023. 12. 05. -
Régóta használom, kiváló minőség
2023. 12. 05. -
Jól lehet vele dolgozni. Kezdőként a PM (STI) kultúrával összekevertem így nem is volt tökéletes a sajt. Látom ez ki lesz vezetve.
2023. 10. 31. -
Szuper mint mindig Teszi a dolgát! :)
2023. 10. 10. -
2023. 06. 17. -
2023. 06. 07. -
Nagyon jó már töbször használtam.
2023. 05. 31. -
2023. 05. 13. -
Még gyakorolni kell, de jó lesz ez!
2023. 04. 24. -
2023. 04. 18. -
Nagyon szeretem ezeket a kapszulás termékeket. Jó minőségűek és könnyű használni őket.
2023. 03. 29. -
2023. 03. 26. -
Kitünő termék.
2023. 03. 21. -
2023. 03. 12. -
Nekem bevált. Ezután is ezt fogom használni.
2023. 03. 08. -
2023. 02. 26. -
2023. 02. 13. -
Már évek óta itt vásárolok, és remek sajtokat készítek az Önök termékeik segìtségével. Persze a receptek és az útmutatók is kiválóak. Gyúrt sajtot most készìtettem előszőr, de ez is sikerült mindenki megelégedésére! Köszönöm!
2023. 02. 05. -
2023. 01. 29. -
Parányi a készítéséhez használtam és nagyon jó.Máskor is vásárolni fogok.Köszönöm
2023. 01. 27. -
Sikerélmény!
Pedig kezdő vagyok.
2023. 01. 23. -
Nagyon jó vele dolgozni.
2022. 12. 26. -
Nagyon jól működik
2022. 12. 20. -
Ugyanolyan jól működik, ahogyan a többi "Panni-kapszula" is :) a megértés és türelem meghozza a sikert.
2022. 12. 18. -
2022. 12. 12. -
Jó, könnyű vele dolgozni még kezdőként is
2022. 12. 05. -
2022. 11. 27. -
2022. 11. 22. -
Kiváló! Nagyon jól működik!
2022. 11. 22. -
2022. 11. 21. -
Nagy segítség gomolyakészítéshez.
2022. 11. 16. -
Tökéletes.
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát