Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 10 db
2.250 Ft
Menny.:db
Gyúrtsajt kultúra, Parenyica, Mozzarella, Buratta
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Gyúrtsajt kultúra - YoBiotik - 10 db

2.250 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 113

Jelentősen rövidebb savanyodási idejét annak köszönheti, hogy a Streptococcus thermophilus baktérium mellett Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus baktérium is található benne. Ők ketten nagyon szeretik egymást, mert olyan környezetet teremtenek közösen, ami mindkét baktériumot szárnyalásra bírja.

parenyica recept
mozzarella recept
burrata recept
kaskavál házilag
halloumi készítése
olasz házisajt - caciotta recept

Rendelhető 30 db

Leírás

Külön előny a joghurt baktérium magas fehérjebontó aktivitása, ami erőteljes aromákat fejleszt.
Így működik a YoBiotik "turbó" gyúrtsajt kultúra, amivel pár óra alatt nyújthatóvá savanyodik a sajttészta.
Egyszerűbb a készítőnek, ráadásul finomabb is lesz, mint hagyományos tiszta STI-vel (Streptoccocus thermophilus)

Tanuld meg a parenyica és mozzarella sajt készítését online egyszerűen itt.

2 - 2,5 óra után nyújtható a sajttészta.

Gyúrtsajtok készítéséhez kifejlesztett, kevésbé savanykás aromákat fejlesztő, joghurtos kultúra keverék

Az új Yobiotik gyúrtsajt kultúrával 4 órán belül készíthetsz nagyon finom sajtokat, mert a keverékben található baktériumok pár órán belül gyúrhatóvá teszik a sajtodat. Egyszerűbb lépésekben, gyorsan, megbízhatóan készíthetsz parenyicát, mozzarellát, burratát.
A sajtod pedig: szaftos, szálas, ízes - amilyennek lennie kell!
Kevésbé savanyú,  aromásabb sajtot tudsz vele készíteni mert a Streptoccocus thermophilus mellett joghurt baktériumot is tartalmaz.

öszetétele:

- Streptococcus thermophilus
- Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
- inulin
- a baktériumok hordozó anyagai: laktóz

A kultúra tárolása: -18 °C és +4 °C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

Vélemények

5.00
42 értékelés
42
0
0
0
0
2024. 07. 05. -
Könnyen adagolható, remekül működik, kezdőként is teljes siker
2024. 05. 30. -
2024. 04. 29. -
Klassz,szeretem.
2024. 04. 24. -
2024. 03. 26. -
Igazolt vásárlás
A termék kitűnő. Munkás, de isteni, sokféle karakterű sajthoz jó, én caciottához, parenyicához és újabban mozarellához is használom. Csodás eredmény, boldog család
2024. 02. 27. -
Bevált termék, mindig ezt rendelem.
Isteni mozzarella és / vagy parenyica készül belőle.
2024. 02. 22. -
Kívàló
2024. 01. 27. -
Kiváló.
2024. 01. 24. -
Sokadjára vásárolok a termékekből, mindíg időben érkezik, nagyon finom sajtokat készítek.
2024. 01. 07. -
Igazolt vásárlás
Kezdőként is jól lehet vele dolgozni. :)
2023. 12. 28. -
Amikor annak idején a gyúrt sajt készítését tanultam, akkor még más kultúrát használtunk, ezt nagyon szeretem, mert lényegében egy nap alatt el lehet vele készíteni a sajtot.
2023. 12. 05. -
Régóta használom, kiváló minőség
2023. 12. 05. -
Jól lehet vele dolgozni. Kezdőként a PM (STI) kultúrával összekevertem így nem is volt tökéletes a sajt. Látom ez ki lesz vezetve.
2023. 10. 31. -
Szuper mint mindig Teszi a dolgát! :)
2023. 10. 10. -
2023. 06. 17. -
2023. 06. 07. -
Nagyon jó már töbször használtam.
2023. 05. 31. -
2023. 05. 13. -
Még gyakorolni kell, de jó lesz ez!
2023. 04. 24. -
2023. 04. 18. -
Nagyon szeretem ezeket a kapszulás termékeket. Jó minőségűek és könnyű használni őket.
2023. 03. 29. -
2023. 03. 26. -
Kitünő termék.
2023. 03. 21. -
2023. 03. 12. -
Nekem bevált. Ezután is ezt fogom használni.
2023. 03. 08. -
2023. 02. 26. -
2023. 02. 13. -
Már évek óta itt vásárolok, és remek sajtokat készítek az Önök termékeik segìtségével. Persze a receptek és az útmutatók is kiválóak. Gyúrt sajtot most készìtettem előszőr, de ez is sikerült mindenki megelégedésére! Köszönöm!
2023. 02. 05. -
2023. 01. 29. -
Parányi a készítéséhez használtam és nagyon jó.Máskor is vásárolni fogok.Köszönöm
2023. 01. 27. -
Sikerélmény!
Pedig kezdő vagyok.
2023. 01. 23. -
Nagyon jó vele dolgozni.
2022. 12. 26. -
Nagyon jól működik
2022. 12. 20. -
Ugyanolyan jól működik, ahogyan a többi "Panni-kapszula" is :) a megértés és türelem meghozza a sikert.
2022. 12. 18. -
2022. 12. 12. -
Jó, könnyű vele dolgozni még kezdőként is
2022. 12. 05. -
2022. 11. 27. -
2022. 11. 22. -
Kiváló! Nagyon jól működik!
2022. 11. 22. -
2022. 11. 21. -
Nagy segítség gomolyakészítéshez.
2022. 11. 16. -
Tökéletes.