Barion Pixel
Ementáli sajtkultúra - YoBiotik - 10 db kapszula
3.650 Ft
Menny.:
db
Ementáli sajtkultúra 10 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Ementáli sajtkultúra - YoBiotik - 10 db kapszula

3.650 Ft
:
Menny.:
db

Emmentáli sajtultúra a nagy lyukú propionibaktériummal érő sajtokhoz

Emmentáli jellegű sajt készítésének receptje

Olvasd el itt, hogy mitől lyukas a sajt?

Rendelhető 952 db

Leírás

A kultúra érlelt, nagy lyukú, félkemény -kemény sajtok készítéshez ajánlott. Optimális arányban tartalmazza a magasabb hőfokon utómelegített sajt mezofil és termofil összetevőit, valamint a nagy lyukak kialakulásához szükséges propionsav termelő baktériumot is.
Ajánljuk: nagy lyukú alpesi típusú sajtok készítéshez mint amilyen az ementáli vagy a baby swiss.

összetevők:
- Propionibacterium
- Lactococcus cremoris
- Lactococcus lactis
- Lactis biovar diacetylactis
- Lactobacillus helveticus
- Lactobacillus delbrueckii,
- Streptococcus thermophilus

inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozó anyagai:
- maltodextrin
- szacharóz
- laktóz

A kapszulázott kultúrát felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízben keverd simára.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő.

Tárolása, szavatossága: -18 °C-on legalább egy év. (a csomagoláson található lejárati dátumig)
+5°C-on aktivitását legkevesebb 6 hétig megőrzi.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2024. 11. 27. -
Bevált ...nagyon szeretem a terméket kulturát
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FOGYASZTÓ BARÁT
INFORMÁCIÓK

hazisajtkeszites.hu
© Fogyasztó Barát