Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ementáli sajtkultúra - Yobiotik - ömlesztve 1.000 literhez
13.350 Ft
Menny.:db
Ementáli sajtkultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Ementáli sajtkultúra - Yobiotik - ömlesztve 1.000 literhez

13.350 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 668

Emmentáli sajtultúra a nagy lyukú propionibaktériummal érő sajtokhoz

Emmentáli jellegű sajt készítésének receptje

Olvasd el itt, hogy mitől lyukas a sajt?

Rendelhető 17 db

Leírás

A kultúra érlelt, nagy lyukú, félkemény -kemény sajtok készítéshez ajánlott. Optimális arányban tartalmazza a magasabb hőfokon utómelegített sajt mezofil és termofil összetevőit, valamint a nagy lyukak kialakulásához szükséges propionsav termelő baktériumot is.
Ajánljuk: nagy lyukú alpesi típusú sajtok készítéshez mint amilyen az ementáli vagy a baby swiss.

összetevők:
- Propionibacterium
- Lactococcus cremoris
- Lactococcus lactis
- Lactis biovar diacetylactis
- Lactobacillus helveticus
- Lactobacillus delbrueckii,
- Streptococcus thermophilus

inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozó anyagai:
- maltodextrin
- szacharóz
- laktóz

A kapszulázott kultúrát felhasználás előtt vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízben keverd simára.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő.

Tárolása, szavatossága: -18 °C-on legalább egy év. (a csomagoláson található lejárati dátumig)
+5°C-on aktivitását legkevesebb 6 hétig megőrzi.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.