Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Camembert sajtkultúra - 500 literhez
7.350 Ft
Menny.:db
Camembert sajtkultúra ömlesztve
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Camembert sajtkultúra - 500 literhez

7.350 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 368

Fehérpenészes sajtkultúra keverék Geotrichum candidum-mal, camembert típusú sajtokhoz

Camembert papír

camembert készítése házilag - recept
PanKa - fehérpenészes joghurtsajt készítése
Fehérpenészes caciotta receptje

Camembert készítő és érlelő készlet

Camembert készítő online tanfolyam

Rendelhető 11 db

Leírás

Fehér bundás, krémes-folyós tésztájú lágysajtokhoz

Penicillium candidum (fehér nemespenész), Geotrichum candidum és mezofil kultúrák keveréke.
Egy kapszula 10 liter tej bekultúrázásához elegendő. Felhasználás előtt 1 órával vedd ki a fagyasztóból, és kevés langyos vízzel keverd homogénre.
Fehérpenészes lágysajtok készítéséhez ajánljuk még 
brie kultúránkat

Összetevők:

- Lactococcus lactis subsp. actis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetilaktis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Penicillium candidum
- Geotrichum candidum

- Inulin (növényi rost)
- Baktérium hordozó anyaga: Laktóz

Tárolása: +4 °C vagy az alatt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.