Leírás
Anyaga: rozsdamentes acél váz, acél húrok, rozsdamentes nyél
Először lassabb, majd határozott gyors mozdulattal kell a vágást elvégezni.
Ha keményebb sajtot szeretnénk, akkor egészen apróra vágjuk fel az alvadékszemeket a sajthárfa segítségével. Ettől megnő az a felület ahol a savó távozhat az alvadék-szemekből.
Használj alvadék-keverőt, így elkerülheted a szemek összetapadását utómelegítés közben.
vágófelület hossza: 30 cm
vágófelület szélessége: 13,5 cm
Húrozása: 8 húros
Keményfa nyél: 35 cm
Póthúrt és húrfeszítőt email-ben rendelhetsz
Vélemények
2025. 01. 27.
-
2024. 11. 19.
-
Eddig a nagyobb sajthárfát használtam, de nekem túl hosszú volt. Ez a kicsi sokkal jobb!
2024. 08. 12.
-
2022. 11. 23.
-
Kár hogy nem vettem már jóval korábban... 20 literes láboshoz is használható már, sokkal egyszerűbb és precízebb a felvágás mint sajtkarddal.