Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Sajthárfa 30cm-es vágófelülettel, 8 húrral (kisebb)
16.900 Ft
Menny.:db
sajthárfa
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel
Termék címkék:
sajthárfa 30cm

Sajthárfa 30cm-es vágófelülettel, 8 húrral (kisebb)

16.900 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 845

A sajthárfa a sajtkészítés fontos szerszáma, mert alapvetően befolyásolja a készülő sajt minőségét az alvadék-aprítás minősége és sebessége. Az alvadékot felvágjuk, hogy a savó kicsuroghasson az alvadékból. Minél egyenletesebben tudjuk felvágni az alvadékot, annál jobb lesz a sajttészta textúrája, minősége. A savóban elfolyó veszteség is kisebb lesz.

Rendelhető 2 db

Leírás

Anyaga: rozsdamentes acél váz, acél húrok, rozsdamentes nyél
Először lassabb, majd határozott gyors mozdulattal kell a vágást elvégezni.
Ha keményebb sajtot szeretnénk, akkor egészen apróra vágjuk fel az alvadékszemeket a sajthárfa segítségével. Ettől megnő az a felület ahol a savó távozhat az alvadék-szemekből.
Használj alvadék-keverőt, így elkerülheted a szemek összetapadását utómelegítés közben.

vágófelület hossza: 30 cm
vágófelület szélessége: 13,5 cm
Húrozása: 8 húros
Keményfa nyél: 35 cm

Póthúrt és húrfeszítőt email-ben rendelhetsz

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2022. 11. 23. -
Kár hogy nem vettem már jóval korábban... 20 literes láboshoz is használható már, sokkal egyszerűbb és precízebb a felvágás mint sajtkarddal.