Leírás
Anyaga: rozsdamentes acél váz, acél húrok, rozsdamentes nyél
Először lassabb, majd határozott gyors mozdulattal kell a vágást elvégezni.
Ha keményebb sajtot szeretnénk, akkor egészen apróra vágjuk fel az alvadékszemeket a sajthárfa segítségével. Ettől megnő az a felület ahol a savó távozhat az alvadék-szemekből.
Használj alvadék-keverőt, így elkerülheted a szemek összetapadását utómelegítés közben.
vágófelület hossza: 30 cm
vágófelület szélessége: 13,5 cm
Húrozása: 8 húros
Keményfa nyél: 35 cm
Póthúrt és húrfeszítőt email-ben rendelhetsz
Vélemények
2024. 08. 14.
-
Sajnos az első használat alkalommal kis kék műanyag darabok hullottak ki belőle. A nyél nem túl stabil, az előzőt 3 évig használt, sajnos annak is a nyél része esett szét.
2024. 08. 12.
-
2022. 11. 23.
-
Kár hogy nem vettem már jóval korábban... 20 literes láboshoz is használható már, sokkal egyszerűbb és precízebb a felvágás mint sajtkarddal.