Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Beállítások módosítása
Elfogadom
Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen.
Marketing cookie-k
Ezeket a cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban.
×
Belépés
Belépés
Regisztráció
Kultúrák
Sajtkultúrák
Joghurt és kefir
Nemespenészek
Növényi fermentáláshoz
Kenyérkovász
Sörsavanyító
Danisco termékek
Hansen termékek
Alapanyagok
Enzimek és oltóanyagok
Növényi alapanyagok
füstölés - folyékony füst
Sajtbevonó
Egyébb alapanyagok
Gluténmentes alapanyagok
Sajtformák
1 kg alatti formák
szögletes sajtformák
1-2 kg-os sajtformák
2-6 kg-os sajtformák
6 kg feletti formák
gouda formák
lágysajt formák
gyúrtsajt formák
Mikroperforált formák
sajtkáva-sajtgyűrű
préslapok sajtformákhoz
Eszközök
Tejszeparátor
Érleléshez
Műszerek
Gépek (fermentálógép, szeparátor, füstgenerátor)
Edény - üst - kanna
Csomagolóanyagok
Sajthárfa - alvadékkeverő
Sajtprések
Kendő - zsák - sajtruha
Sajtkések
Sajtasztal
Egyébb eszközök
» Sajtkészítő csomagok
» Joghurt és kefir készítés
» Sajtkészítés
» Friss sajtok, kérmsajtok (Gomolya, túró, tejföl)
» Gyúrtsajtok (Parenyica - Mozzarella - Burrata)
» Félkemény sajtok (Trappista - Gouda - Edami)
» Kemény, érlelt sajtok (Cheddar, Ementáli, Comté)
» Olasz érlelt sajtok (Pecorino, Parmezán)
» Penészes sajtok (Camembert, Gorgonzola, Brie)
» Grill sajtok, süthető sajtok (Halloumi, Raclette, Mont d'Or, Paneer)
» Kovászolt kenyér és gluténmentes kenyérsütés
» Növényi fermentálás
Ajándékutalvány
Ajándékötletek
Tanfolyamok
Online tanfolyamok
Legújabb termékeink
Sajtkészítő videók és online tanfolyamok
Akciós termékek
Sajtkészítési receptek
Brie recept
Burrata sajt házilag
Camembert készítése
Cheddar készítése
Caciotta készítés receptje
Edami sajt receptje
Emmentáli típusú sajt
Feta
Fűszeres gomolya sajt
Gomolya túró
Gorgonzola recept
Gouda recept
Halloumi receptje
Hegyisajt - Comte készítése
Kaskavál
Kéksajt
Krémsajt
Morbier házilag
Mont d'Or készítése
Mozzarella YoBiotik kultúrával
Mozzarella STI - PM24 kultúrával
Óvári sajt receptje
Savóméz és savókaramell házilag
Pálpusztai sajt recept
Paneer
PanKa joghurtsajt
Parenyica sajt (YoBiotik kultúrával)
Parenyica sajt (STI - PM24 kultúrával)
Parmezán - Grana
Pecorino sajt receptje
Provolone
Raclette
Robiola sajt készítése
Ricotta vagy Orda
Rögös túró
Hamis tejföl
Taleggio sajt készítése
Trappista
Joghurt és kefir készítési receptek
PanKa joghurtsajt
Növényi joghurt recept (Növényi joghurt mixhez)
Savanykás krémjoghurt készítése A4Y kultúrával
Joghurt készítése
Élőflórás joghurt kókusztejből, chiamaggal
Hamis tejföl
Kefir készítése
Fermentálás növényi alapanyagokból
Növényi joghurt recept (Növényi joghurt mixhez)
Kimchi, koreai csípős káposzta
Fermentáló-savanyító baktériumok
Browin fermentáló praktikus használata
Kókuszjoghurt chiamaggal
Kovászos uborka készítése
Kenyérsütés receptek
Házi kovászolt kenyér
Paraszt kenyér sütése házilag, hosszú kovászolással
Kovászolt kalács
Vajas kifli
Bagett
Kovászolt pizza sütése
Gluténmentes kovászolt kenyér
Angol muffin
Reggeli kovászos zsemle
Házi bagel
Étel receptek
Panni cotta torta
Rákóczi ordás
Gaz-pesto - pesto házilag
Medvehagymás pogácsa
Kimchi, koreai csípős káposzta
Sajtleves
Sajtsaláta
Kapros köles krémmel töltött cukkini
Kovászos uborka
Savóméz és savókaramell házilag
Hűségpont rendszer
Ajándékkártya beváltása online tanfolyamra
Tudástár
Kezdőknek
Tejalvadás
Tejsavbaktériumok
Pasztörizálás
alvadék felvágása - videó
Füstölés
Préselés
Sajtlyukak
Sajtok tárolása
Miért egészséges a joghurt?
A kaukázusi kefir
Miért különleges a Yobiotik kenyérkovász?
Geotrichum Candidum érlelő kultúra
Allergia-intolerancia-immunrendszer
Sajtprés készítése - barkács szakkör
A sajt és a bor
Keménysajtok készítése
Magyar sajtok és készítőik
Külföldi sajtok
Sajthibák csoportosítása
Sajt származása
Sajtkészítés az 1800-as évekből
Sajtok préselése (Csiszár József 1943)
Sajtok szeletelése
Sajtok puffadása
A tejsavó gyógyító hatása
Szeparátor - tejszín - vajköpülés
Információk
Adatkezelési tájékoztató
Általános Szerződési Feltételek
Rólunk
Kapcsolat
Oltóanyagok, baktérium kultúrák csomagolása
Fizetés, szállítás
English website
HUF
+36 20 2628677
rendeles@hazisajtkeszites.hu
Boltunk címe: 2030 Érd, Balatoni út 63/C
Barion, Apple és G Pay fizetési lehetőségek
Kezdőlap
Sajtkészítési receptek
Sajtkészítési receptek
1 - 1 / 1
Parenyica sajt készítése YoBiotik kultúrával
ÍZES, SZÁLAS, SZAFTOS
Online parenyica tanfolyam itt
1 - 1 / 1