Barion Pixel
Mikrobiális eredetű tejoltó enzim kapszula - 20 db
2.850 Ft
Menny.:
db
mikrobiális tejoltó
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel
Termék címkék:
növényi oltó

Mikrobiális eredetű tejoltó enzim kapszula - 20 db

2.850 Ft
Menny.:
db

A félreértések elkerülése érdekében: Ez egy mikrobiális eredetű oltóenzim, állati eredetű tejek édes alvasztásához.
A növényi tejek baktériumos fermentálásához 
sajtkultúrák és joghurt kultúrák használhatók.

A tej alvadásáról bővebben itt

Rendelhető 67 db

Leírás

Mikrobiális eredetű tejoltó kapszula rövidebb érlelésű sajtok készítéséhez, illetve a vegetáriánus sajtok készítőinek ajánlott.
Praktikus, mert hűtést nem igényel, és hosszan eltartható.
A mikrobiális erdetű oltóanyagot Rhizomucor miehei gomba fermentációjával állítják elő.
Adagolása: 1 kapszula 10-20 liter tej beoltásához elegendő, a sajt típusától függően.
Használat előtt a kapszulát széthúzzuk, a benne lévő port tálkába kiöntve kevés langyos vízben feloldjuk. A feloldott oltót a tejhez keverjük a beoltási hőmérsékleten.

Összetétele:
- nátrium-klorid
- mucorpepsin gomba emzim
- inulin
- casein peptone

Tárolása: száraz helyen, 20 C ° alatt

Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
2024. 11. 21. -
Igazolt vásárlás
Teszi, amit kell! Pont.
2024. 04. 22. -
Nagyon jó ajánlom mindenkinek
2024. 02. 27. -
2022. 12. 20. -
Nekem eddig mindegyik kapszulás termék tökéletesen működött, amit kipróbáltam, ez is!
Close menu
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.