Leírás
Egyedülálló tulajdonságok - A mázas belsőnek és a natúr tetőnek köszönhetően az ételt körülvevő gőz és pára különleges környezetet teremtenek. Használd ki minden előnyét! Süss és főzz benne, készíts kenyeret és süteményeket!
Egészséges és finom kenyerek, ételek - az edény használata lehetővé teszi, hogy az ételek végig megőrizzék nedvességtartalmukat a sütés során. Készíts akár húsmentes ételeket benne, melyek így megőrzik teljes tápértéküket.
Természetes anyagok és előnyös tulajdonságok kombinációja - Az égetett agyag római tál mázas belsővel és natúr fedővel kiváló sütési tulajdonságai mellett könnyű használatot és egyszerű tisztíthatóságot is biztosít.
Vonzó külső - a tradicionális forma, rendkívül dekoratív az asztalon, akár modern konyhákban is. Használat előtt a tál beáztatását ajánljuk, így sütés közben gőz keletkezik a tálon belül ezzel megelőzve a kenyér és étel kiszáradását.
Fontos, hogy a tál a hirtelen hőváltozást nem bírja. Miután kivesszük a sütőből, tegyük deszkára, várjuk meg, hogy kihűljön és utána mosogassuk el!