2024. 07. 10.
-
Endréné Fürjész
Igazolt vásárlás
A kovász jól teljesített, de sajnos nem az általatok megadott lisztekkel, hanem a schar B és Miklós univerzál liszt keverékével. Azért még adok neki egy esélyt, és kipróbálom a saját receptetekkel is.
2024. 07. 04.
-
TÉGLÁSY SÁNDORNÉ
Hosszabb ideje használjuk. Nagyon jó és megbízható termék.
2024. 05. 15.
-
Zoli
Család kedvenc kenyere készül belőle. Nagyon egyszerű, és nagyszerű.
2024. 03. 25.
-
Gáspár Eliza
Elkészült életem első vadkovászos kenyere, de nem az utolsó. Csak ajánlani tudom mindenkinek a terméket.
2024. 02. 26.
-
Bende Erika
Igazolt vásárlás
Tökéletes balett készült a kovászból! Már több tornatársam is kipróbálta teljes sikerrel! :-)
2024. 02. 20.
-
Barbara
Nagyon jó ízű, kitűnő állagú kovászos kenyérke készült belőle.
A család pillanatok alatt elpusztította.
A méreten még javítanom kell. ☺️
2024. 02. 20.
-
Farkas Róbertné
Igazolt vásárlás
Szuper termék és nagyon finom kenyeret sütöttem belőle. Sokszor próbáltam a kovász elkészítését de nem sok sikerrel viszont ezzel a kovásszal igen.
2024. 02. 12.
-
Szaszák Róbertné
Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Jobb mint amire számítottam. Köszönöm szépen.
2024. 01. 10.
-
Tóth Csilla
Kiválóan működött a megadott receptúrával, gyönyörű lett a kenyér.
2023. 10. 22.
-
Julika
Elsőre egészen jól sikerült a kenyér, holnap bagettel próbálkozom.
2023. 09. 26.
-
Hohol Róbert
2023. 09. 11.
-
Németh Gabriella
2023. 05. 09.
-
Németh Katalin
Nem tudom miért nem bukkantam a honlapra ennél sokkal korábban már... Mennyi kinlódást megsprólhattam volna magamnak. Joghurt oltóanyagot akartam csak vásárolni, de megláttam a lehetőséget a kovászban. Próbáltam már élő kovászt etetni, de hát a macskám is elszökött anno, én ezekre a folyamatos tevékenységekre nem vagyok képes. Vágytam nagyon bagettet sütni, de elengedtem fájó szívvel. De az oltóanyag mellé betettem a kosaramba a kovászt is, adtam magamnak még egy esélyt. Milyen jól tettem te jó ég.... Olyan bagettem lett, de olyan, hogy táncoltam a nappaliban miközben sült. Csodás joghurtom és csodás bagettem van. Ez nem a spórolásról szól, hanem egyfajta alkotásról ami örömet okoz, ami kiradírozza az ember agyából a több száz soros excell táblázatokat. Iszonyúan hálás vagyok azért a mérhetetlenül gondos munkáért, amit az oktató anyagokba raktál. Legnagyobb tisztelettel kívánok neked sok sikert minden munkádhoz. Köszönöm szépen.
2023. 03. 28.
-
Petrovszki Nóra
Sajnos a leírtak szerinti elkészítés ellenére bodag lett a kenyerem.
2023. 03. 14.
-
Varga Zita
Nagyon jó vele dolgozni! Finom!
2023. 03. 14.
-
Tünde
Szuper termék! Bagettet sütöttem vele, isteni finom lett!
2023. 01. 16.
-
Vica
Nagyon szuper termék, a honlapon található recepetekkel dolgoztam kenyér és bagett recept, tökéletes lett :) egyedül a sütési időt kell kevesebbre vennem vagy a hőfokot, mert úgy néz ki túl jól süt az új sütőm :)
2022. 12. 25.
-
Dóra
Ahogy ígértem: sikerült ma kemencébe tenni (és kivenni is:) a kétféle kovásszal készült kenyeret, egy etetett és egy Yobiotik-os is készült a fatüzelésű kemencénkben. Mindkettő tegnap reggel startolt, annyi különbséggel, hogy az etetett kovászos a kovász frissítésével indult, és csak 7 óra múlva kezdődött meg a kelesztés (dagasztás után). A másik reggel 8 órától dolgozott, és este 9 óra körül kerültek be a szakajtóba és a hidegre. Délelőtt 11-re lett a kemence hője megfelelő, akkor kerültek lapátra és 45 percig sültek. Mivel egy elektromos kemence hőfokát lehet közben változtatni, a fatüzelésű meg csak hűlni tud, ezért nem tudtam pontosan betartani a receptnél javasolt hőfokokat, de nagyjából sikerült, mert már sok benne kisült kenyér adott tapasztalatot nekem. Szépen kisültek, a színe a yobiotikosnak pirosasabb, az illatra - és ízre is - különböznek egymástól, nem olyan savanykás, mint az etetett kovászosé, viszont textúráját nézve kicsit tömörebb maradt a yobiotikos, nem lett annyira laza, mint vártam. Bevallom, pár bagettet is tettem melléjük, (azokat hamarabb kivettem kb. 10 perccel), és szépek lettek, de a kenyérhez hasonlóan picit - a vártnál - tömörebbek, bár lyukacsosak és finomak is. Mindehhez hozzá tartozik, hogy az etetett kovászos kenyérrel hónapokig kísérleteztem, míg elégedett lettem az állagával - a sütésre készen, és aztán azzal is, hogy a kemencében sikerüljön eltalálni, mi a kenyértészta igénye, hogy szépen süljön. Szerintem elsőre jól működött a yobiotikos kovász, finom a kenyér, de megpróbálok még többet tapasztalni és kihozni belőle :) asszem, már csak gyakorlat kérdése.
2022. 12. 20.
-
Dóra
Még nem próbáltam, de össze fogom hasonlítani hamarosan a liszt-víz kovásszal sütött kenyérrel, kíváncsi vagyok.....azt nagyon méltányolom, hogy gluténmentes, így a cöliákiások is használhatják, olyat is fogok sütni belőle.
2022. 11. 30.
-
Urfi Zsuzsanna
Kezdő felhasználónak a honlapon található információ kevés , a hajtogatás mikéntje lenne fontos . Más fórumokon részletes videók találhatók a hajtogatási technikákról .Valamint a tészta állagának a meghatározása sokat segítene a megfelelő víz mennyiség felhasználásához.
Üdvözlettel
Urfi Zsuzsanna
2022. 11. 28.
-
RT.
Szép lett a kenyér de legközelebb
tovább kell keleszteni.
2022. 11. 21.
-
Simon-Tőke Renáta
Életem első kovászos kenyere nagy siker volt,még melegen elfogyott.
Nagyon egyszerű ezzel a kenyérkovásszal kenyeret sütni.
2022. 11. 15.
-
Inci
Nagyon jó.