Leírás
Másfél év kísérleteinek eredménye, hogy sikerült olyan keveréket összeállítani, amivel Te is valódi kovászolt kenyereket és más péksütiket süthetsz. Kezdettől fogva az volt a koncepció, hogy a liszt teljes terjedelmében, hosszan legyen kovászolva, mert így tudjuk a leginkább egészséges és legfinomabb házikenyeret sütni.
A kovászolást végző baktériumok és válogatott élesztő törzsek számunkra emészthetőbbé egészségesebbé teszik a kenyértésztát. A 18-24 óra lassú fermentálással-kelesztéssel nemcsak egészségesebb kenyereket lehet sütni, de ilyen íz, illat, állag, bélzet, héjszerkezet csak a hosszú ideig kovászolt kenyerek jellemzője.
A termék csomagolása:
Adagolókanállal együtt, visszazárható (simítózáras) PE-ALU tasakba csomagolva.(12, 24, 60, 120 adagonként rendelhető)
Tartalmazza a kovászoláshoz szükséges élesztőgombák és baktériumok keverékét.
Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 kg pékáru készítéshez ajánlott.
YoBiotik kovász kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben) hosszan megőrzi minőségét.
Összetevők:
- tejsavbaktériumok
- válogatott élesztőgomba törzsek (nem tartalmaz sütőélesztőt, sem sörélesztőt)
- inulin (növényi rost)
- a baktériumok hordozó anyagai: maltodextrin, szacharóz, laktóz
Vélemények
Nincs vele macera.
Köszönöm szépen Házisajtkészítés, minden terméketek kimagasló minőségű.