Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.600 Ft
Menny.:db
Kenyérkovász, 24 adag
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kenyérkovász, 24 adag

4.600 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 991 Ft
Rendelhető 25 db

Leírás

Kenyérkovász kultúra keverék.
Másfél év kísérleteinek köszönhetően sikerült olyan kovász keveréket összeállítani, amivel Te is valódi kovászolt kenyereket és más péksütiket süthetsz. Kezdettől fogva az volt a koncepció, hogy a liszt teljes terjedelmében, hosszan legyen kovászolva, mert így tudjuk a leginkább egészséges és legfinomabb házikenyeret sütni. A kovászolást végző baktériumok és válogatott élesztő törzsek teljes egészében feldolgozzák-átalakítják-előemésztik a lisztet. A 18-24 óra lassú fermentálással-kelesztéssel nemcsak egészségesebb kenyereket lehet sütni, de ilyen állag, bélzet, héjszerkezet és íz csak a hosszú ideig kovászolt kenyerek jellemzője.
Csomagolása: adagoló kanállal együtt, visszazárható (simítózáras) PE-ALU tasakba csomagolva.(12 vagy 24 adagonként rendelhető)
Tartalmazza a kovászoláshoz szükséges élesztőgombák és baktériumok keverékét.
Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 kg pékáru készítéshez ajánlott.
YoBiotik kovász kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben)  hosszan megőrzi minőségét.
összetevők:
tejsavbaktériumok
válogatott élesztőgomba törzsek (nem tartalmaz sütőélesztőt, sem sörélesztőt)
Prebiotikus növényi rost: inulin
a baktériumok hordozó anyagai: maltodextrin, szacharóz, laktóz
hosszan kovászolt parasztkenyér receptje
kovászolt vajaskifli receptje
kovászolt bagett receptje
kovászolással készített sajtos - pizzás sütemény
kovászolt fonottkalács recept
kovászolt pizzatészta recept


A YoBiotik kenyérkovászt csomagolóüzemünkben keverjük és csomagoljuk.