Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.500 Ft
9.900 Ft
Menny.:db
Kenyérkovász, 60 adag
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kenyérkovász, 60 adag

11.500 Ft
9.900 Ft
Menny.:db
Kenyérkovász keverék.
Rendelhető 10 db

Leírás

Másfél év kísérleteinek köszönhetően sikerült olyan kovász keveréket összeállítani, amivel Te is valódi kovászolt kenyereket és más péksütiket süthetsz. Kezdettől fogva az volt a koncepció, hogy a liszt teljes terjedelmében, hosszan legyen kovászolva, mert így tudjuk a leginkább egészséges és legfinomabb házikenyeret sütni. A kovászolást végző baktériumok és válogatott élesztő törzsek teljes egészében feldolgozzák-átalakítják-előemésztik a lisztet. A 18-24 óra lassú fermentálással-kelesztéssel nemcsak egészségesebb kenyereket lehet sütni, de ilyen állag, bélzet, héjszerkezet és íz csak a hosszú ideig kovászolt kenyerek jellemzője.
Csomagolása: adagoló kanállal együtt, visszazárható (simítózáras) PE-ALU tasakba csomagolva.(12 vagy 24 adagonként rendelhető)
Tartalmazza a kovászoláshoz szükséges élesztőgombák és baktériumok keverékét.
Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 kg pékáru készítéshez ajánlott.
YoBiotik kovász kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben)  hosszan megőrzi minőségét.
összetevők:
tejsavbaktériumok
válogatott élesztőgomba törzsek (nem tartalmaz sütőélesztőt, sem sörélesztőt)
Prebiotikus növényi rost: inulin
a baktériumok hordozó anyagai: maltodextrin, szacharóz, laktóz
hosszan kovászolt parasztkenyér receptje
kovászolt vajaskifli receptje
kovászolt bagett receptje
kovászolással készített sajtos - pizzás sütemény
kovászolt fonottkalács recept
kovászolt pizzatészta recept


A YoBiotik kenyérkovászt csomagolóüzemünkben keverjük és csomagoljuk.