Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kenyérkovász - YoBiotik - 60 adag
13.200 Ft
Menny.:db
kenyérkovász 60 adag
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kenyérkovász - YoBiotik - 60 adag

13.200 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 661

Kenyérkovász keverék, 12 sütéshez

Hosszan kovászolt finom és egészséges péksütemények kelesztéséhez. Nem tartalmaz glutént!

Adj a kenyértésztához szuper egészséges kendermagunkból is. Nézd meg ide kattintva!

Kenyérsütő formáinkat ide kattintva tudod megtekinteni.

hosszan kovászolt parasztkenyér receptje
kovászolt vajaskifli receptje

kovászolt bagett receptje
kovászolt fonottkalács recept
kovászolt pizzatészta recept

gluténmentes kenyér házilag
angol muffin kovászolva

Rendelhető 28 db

Leírás

Másfél év kísérleteinek eredménye, hogy sikerült olyan keveréket összeállítani, amivel Te is valódi kovászolt kenyereket és más péksütiket süthetsz. Kezdettől fogva az volt a koncepció, hogy a liszt teljes terjedelmében, hosszan legyen kovászolva, mert így tudjuk a leginkább egészséges és legfinomabb házikenyeret sütni.

Olvass erről bővebben itt

A kovászolást végző baktériumok és válogatott élesztő törzsek számunkra emészthetőbbé egészségesebbé teszik a kenyértésztát. A 18-24 óra lassú fermentálással-kelesztéssel nemcsak egészségesebb kenyereket lehet sütni, de ilyen íz, illat, állag, bélzet, héjszerkezet csak a hosszú ideig kovászolt kenyerek jellemzője.

A termék csomagolása:

Adagolókanállal együtt, visszazárható (simítózáras) PE-ALU tasakba csomagolva.(12, 24, 60, 120 adagonként rendelhető)
Tartalmazza a kovászoláshoz szükséges élesztőgombák és baktériumok keverékét.

Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 kg pékáru készítéshez ajánlott.
YoBiotik kovász kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben)  hosszan megőrzi minőségét.

Összetevők:
- tejsavbaktériumok
- válogatott élesztőgomba törzsek
- inulin (növényi rost)
- a baktériumok hordozó anyagai: maltodextrin, szacharóz, laktóz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.