Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Joghurt és kefir készítési receptek

Joghurt készítése A4Y acidofil kultúrával
Panni

Joghurt készítése A4Y acidofil kultúrával

SŰRŰ, SAVANYKÁS, ILLATOS, EGÉSZSÉGES

Joghurt kókusztejből, chiamaggal

Joghurt kókusztejből, chiamaggal

NÖVÉNYI JOGHURTDESSZERT     

Natúr joghurt készítése

Natúr joghurt készítése

KRÉMES, PROBIOTIKUS, FINOM

Hamis tejföl készítése
Panni

Hamis tejföl készítése

TEJFÖL HELYETTESÍTŐ KRÉM

PanKa sajt
Panni

PanKa sajt

FEHÉRPENÉSZES JOGHURTSAJT

Kefir házilag
Panni

Kefir házilag

KAUKÁZUSI TÍPUSÚ KEFIR HÁZILAG