Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kefir kultúra - kapszulás - 50 db
10.500 Ft
Menny.:db
Kefir kultúra - kapszulás - 50 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kefir kultúra - kapszulás - 50 db

10.500 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 525

50x10 liter probiotikus kefir otthoni készítéséhez

Finom, egészséges, nagyon könnyen elkészíthető, probiotikus. Optimális arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák, baktériumok keverékét.  Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.

kefir készítése házilag
a kefir élettani hatásai
tejföl készítése kefir kultúrával

Rendelhető 55 db

Leírás

Készítése:
Szobahőmérsékleten (22-24 °C az ideális) 1 nap alatt megalvad, utána hűtőben hosszan eláll.

( A házi tejet készítés előtt hőkezelni szükséges 90-95 fok / 10 perc hőntartással )

Adagolása:
A kapszula tartalmát egy evőkanálnyi langyos vízben keverd el, majd keverd össze a tejjel. (érdemes óvatosan meglangyosítani a tejet. Egy kapszula 10 liter tej beoltásához ajánlott.

YoBiotik kefir kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben) 1 évig megőrzi minőségét.

összetevők:
Bifido baktérium lactis (probiotikum)
Lactococcus lactis cremoris
Debaryomyces hansenii
Candida Colliculosa
Lactococcus lactis
Lactis biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
Prebiotikus rost: inulin
A baktériumok hordozó anyaga: laktóz emulzió, maltodextrin, szacharóz

Vélemények

5.00
6 értékelés
6
0
0
0
0
2024. 10. 07. -
Régóta használom hazi kokusztejhez. Nagyon finom, könnyű elkésziteni.
2024. 08. 14. -
Most sem csalódtam, mert sok éve már Budafokon is megbízható kiváló minőségben kaptam mindent.
Néhány darab régebben beszerzett joghurt kultúrámnak a múlt hónapban lejárt a szavatossága. természetesen még azok is teszik a dolgukat.
2024. 04. 05. -
Nem vagyok nagyon kefíres, de ez elég ízletes lett. Kipró áltam a hamis tejfölt, szuper lett! Tényleg nagyon hasonló az íze
2024. 01. 23. -
2023. 11. 06. -
Hüvelyesekből készítek krémeket és ezeket szoktam a kefírkultúrával fermentálni. Nagyon tetszik a termék, künnyű adagolni, és nagyon jó íze van.
2022. 12. 08. -
Jó anyag! :-) Én már nem veszek bolti kefirt!