Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kefir kultúra - ömlesztve - 1.000 literhez
13.350 Ft
Menny.:db
Kefir kultúra - ömlesztve - 1.000 literhez
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kefir kultúra - ömlesztve - 1.000 literhez

13.350 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 668

12x1 liter probiotikus kefir otthoni készítéséhez

Visszazárható (simítózáras) tasakba csomagolva, adagolókanalat is találsz a csomagban.
Nagyon finom, nagyon egészséges, nagyon könnyen elkészíthető, probiotikus. Optimális arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák, baktériumok keverékét.  Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.

kefir készítése házilag
a kefir élettani hatásai
tejföl készítése kefir kultúrával

Rendelhető 40 db

Leírás


Prebiotikus növényi rostokat egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják bélrendszer működését, és segítik a jótékony baktériumokat végigutazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.
Szobahőmérsékleten 1 nap alatt elkészül. (22-24 °C)

Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 liter tej beoltásához ajánlott.

YoBiotik kefir kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben) 1 évig megőrzi minőségét.

összetevők:
- Bifido baktérium lactis (probiotikum)
- Lactococcus lactis cremoris
- Debaryomyces hansenii
- Candida Colliculosa
- Lactococcus lactis
- Lactis biovar diacetylactis
- Streptococcus thermophilus
- Leuconostoc mesenteroides
Prebiotikus rost: inulin
A baktériumok hordozó anyaga: laktóz emulzió

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.