Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kefir kultúra - kapszulás - 20 db
4.950 Ft
Menny.:db
Kefir kultúra - kapszulás - 20 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kefir kultúra - kapszulás - 20 db

4.950 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 248

20x10 liter probiotikus kefir otthoni készítéséhez

Finom, egészséges, nagyon könnyen elkészíthető, probiotikus. Optimális arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák, baktériumok keverékét.  Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.

kefir készítése házilag
a kefir élettani hatásai
tejföl készítése kefir kultúrával

Rendelhető 33 db

Leírás

Készítése:
Szobahőmérsékleten (22-24 °C az ideális) 1 nap alatt megalvad, utána hűtőben hosszan eláll.
( A házi tejet készítés előtt hőkezelni szükséges 90-95 fok / 10 perc hőntartással )

Adagolása:
A kapszula tartalmát egy evőkanálnyi langyos vízben keverd el, majd keverd össze a tejjel. (érdemes óvatosan meglangyosítani a tejet. Egy kapszula 10 liter tej beoltásához ajánlott.

YoBiotik kefir kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben) 1 évig megőrzi minőségét.

összetevők:
Bifido baktérium lactis (probiotikum)
Lactococcus lactis cremoris
Debaryomyces hansenii
Candida Colliculosa
Lactococcus lactis
Lactis biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
Prebiotikus rost: inulin
A baktériumok hordozó anyaga: laktóz emulzió, maltodextrin, szacharóz

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
0
0
0
0
2024. 01. 10. -
Csoda kapszula!Házi tejből nagyon finom kefír lett.Most jön a tejföl remèlem az is sikerül
2024. 01. 09. -
Kiváló termék. Nagyon finom kefír lesz a végeredmény. Recept: 1l teljes tej, 2 ek inulin, 4 ek kávékrémpor, 0.05 gramm Yobio kefir kultúra 25ml langyos vízben elkeverve
2023. 07. 23. -
Sokat hasznàlom ès jőnak tartom.
2023. 06. 12. -
Nagyon finom kefir lesz belőle.
2023. 05. 25. -
2022. 11. 23. -
Még nem próbáltam most szeretném majd