Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.200 Ft
Menny.:db
Kefir kultúra - kapszulás - 5 db
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kefir kultúra - kapszulás - 5 db

1.200 Ft
kiszerelés:
Menny.:db

Nagyon finom, nagyon egészséges, könnyen elkészíthető....

A kapszula megfelelő arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák és baktériumok keverékét. Közepesen szénsavas kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.
Hőoptimuma 20-24 °C
Adagolása: 1 kapszula 10 liter tejhez ajánlott
Mélyhűtőben 1évig megőrzi minőségét

kefir készítése házilag

a kefir élettani hatásai

hamis tejföl kefirből

Rendelhető 107 db

Leírás

Optimális arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák, baktériumok keverékét.  Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.
Prebiotikus növényi rostokat egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják bélrendszer működését, és segítik a jótékony baktériumokat végigutazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.
Szobahőmérsékleten 1 nap alatt elkészül. (20-24 °C)

Adagolása:
1 kapszula 10 liter tejhez ajánlott

YoBiotik kefir kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben) 1 évig megőrzi minőségét.

összetevők:
Bifido baktérium lactis (probiotikum)
Lactococcus lactis cremoris
Debaryomyces hansenii
Candida Colliculosa
Lactococcus lactis
Lactis biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
Prebiotikus rost: inulin
A baktériumok hordozó anyaga: laktóz emulzió