Leírás
Optimális arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák, baktériumok keverékét. Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.
Prebiotikus növényi rostokat egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják bélrendszer működését, és segítik a jótékony baktériumokat végigutazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.
Szobahőmérsékleten 1 nap alatt elkészül. (20-24 °C)
Adagolása:
1 kapszula 10 liter tejhez ajánlott
YoBiotik kefir kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben) 1 évig megőrzi minőségét.
összetevők:
- Lactococcus lactis cremoris
- Debaryomyces hansenii
- Candida Colliculosa
- Lactococcus lactis
- Lactis biovar diacetylactis
- Streptococcus thermophilus
- Leuconostoc mesenteroides
Prebiotikus rost: inulin
A baktériumok hordozó anyaga: laktóz emulzió