Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kefir kultúra, tasakos, 24 adag
5.300 Ft
Menny.:db
Kefir kultúra, tasakos, 24 adag
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kefir kultúra, tasakos, 24 adag

5.300 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 265

12x1 liter probiotikus kefir otthoni készítéséhez

Visszazárható (simítózáras) tasakba csomagolva, adagolókanalat is találsz a csomagban.
Nagyon finom, nagyon egészséges, nagyon könnyen elkészíthető, probiotikus. Optimális arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák, baktériumok keverékét.  Közepesen szénsavas, nagyon ízes kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.

kefir készítése házilag
a kefir élettani hatásai
tejföl készítése kefir kultúrával

Rendelhető 83 db

Leírás


Prebiotikus növényi rostokat egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják bélrendszer működését, és segítik a jótékony baktériumokat végigutazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.
Szobahőmérsékleten 1 nap alatt elkészül. (22-24 °C)

Adagolása:
A mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál szinültig legyen. (nem púpozottan) Ez a mennyiség 1 liter tej beoltásához ajánlott.

YoBiotik kefir kultúra tárolása:
-18 °C-on (mélyhűtőben) 1 évig megőrzi minőségét.

összetevők:
- Bifido baktérium lactis (probiotikum)
- Lactococcus lactis cremoris
- Debaryomyces hansenii
- Candida Colliculosa
- Lactococcus lactis
- Lactis biovar diacetylactis
- Streptococcus thermophilus
- Leuconostoc mesenteroides
Prebiotikus rost: inulin
A baktériumok hordozó anyaga: laktóz emulzió

Vélemények

5.00
17 értékelés
17
0
0
0
0
2024. 06. 17. -
Igazolt vásárlás
2024. 05. 06. -
Nagyon finom kefír készithető vele
2024. 04. 30. -
Igazolt vásárlás
Több éve fermentálok, és eleve a Panni féle kultúrákat használtam. Sajnos a növényi folyadékokkal szinte egyik sem hozta a kívánt állagot és ízt, úgyhogy a kefír kultúrával tehéntejet fermentálok, és az több, mint tökéletes. Pont annyira lesz szénsavas, sűrű, és kesernyésen savanyú, mint a világ legjobb kefírje. Annyira egyszerű vele a savanyítás, hogy még fermentáló gép sem kell hozzá. Jómagam soha nem ettem kefírt, nagyon nem szerettem, de mióta magam fermentálom, nagyon ízlik, teljesen rákattantam a fogyasztására. A legszuperebb probiotikum az egészségünkért!
2024. 04. 22. -
Barátok ajánlották a kefirkultúrát, ők már évek óta használják. Biztos én is ezt fogom tenni, és rendszeresen rendelek majd, mert az iígy készült kefirem nagyon finom lett.
Nyers tej helyett szerintem a fermentált tej, a kefír sokkal egészségesebb is!
2024. 04. 11. -
Most vásároltam először ezt a terméket , kipróbáltam és kifogástalanul működik! Köszönöm !
2024. 03. 29. -
Nagyon jó termék ,mindig kellemesen krémes,finom kefir lesz belőle.
2024. 02. 27. -
Igazolt vásárlás
2023. 11. 15. -
Finom, kellemes ízű a vele készült kefír. Nagyon szeretem.
2023. 11. 15. -
2023. 10. 10. -
Igazolt vásárlás
Nagyon szeretem, finom kefir készül vele.
2023. 09. 10. -
2023. 05. 03. -
Kiváló termék. Nem utoljára rendeltem.
2023. 03. 15. -
Ismételten rendeltem kefír kultúrát. Nagyon elégedett az egész család az ebből készült kefírrel. Krémes, selymes, savanykás. Még a 1,5%-os tejből is kiváló minőséget produkál.
2023. 03. 08. -
Nagyon elegedett vagyok a termekkel. Finom, suru kefirt csinaltam a porral.
2023. 03. 08. -
Nagyon elegedett vagyok a termekkel. Finom, suru kefirt csinaltam a porral.
2023. 01. 18. -
Még vagyok vele elégedve
2022. 12. 09. -
Véletlenül találtam rá honlapjukra, de rögtön felketette az érdeklődésemet. Most először, kipróbálás végett vásároltam Önöktől kefir oltóanyagot házi kefír készítéséhez és nagyon kellemes meglepetés ért! A leírást követve elkészített kefír egyenletes állagú, kellemes ízű, üdítő. Maga az elkészítés is rendkívül egyszerű. A sikeren felbátorodva tervezem más készítményeik kipróbálását és esetleg bemutató oktatáshoz való csatlakozást is a jövöben.