Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Mezofil starter kultúra ömlesztve - 1.000 literhez
7.800 Ft
Menny.:db
mezofil starter sajtkultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Mezofil starter kultúra ömlesztve - 1.000 literhez

7.800 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 391

Mezofil starter sajtkultúra

Mezofil hőmérsékleten savanyító és aromatermelő starter kultúra. A legtöbb sajt, vaj, tejföl, aludttej alapvető savanyító baktérium keveréke. A mezofil tejsav termelő baktériumok alapozzák meg a legtöbb tejterméket, és gondoskodnak hosszú eltarthatóságról is.
Három mezofil baktérium törzset tartalmaz: Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris és Lactococcus diacetylactis.
Finom, tiszta, erőteljes aromákat készít optimális savanyodás mellett.

Bővebben a baktériumokról

Rendelhető 30 db

Leírás

Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides 
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Hordozó anyag: laktóz

Felhasználása:
tejföl, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény-keménysajtok, vaj, túró, kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz. Jól kombinálható más aroma és textura képző kultúrákkal.
Kapszulánként 10 liter tej bekultúrázásához ajánljuk.

Tárolása: -18°C és +4°C között

Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2023. 09. 11. -
Szeretünk vele dolgozni mert mindig ugyan olyan karakterekkel bíró terméket eredményez. Stabil és megbízható.