Leírás
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Hordozó anyag: laktóz
Felhasználása:
tejföl, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény-keménysajtok, vaj, túró, kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz. Jól kombinálható más aroma és textura képző kultúrákkal.
Kapszulánként 10 liter tej bekultúrázásához ajánljuk.
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Letölthető receptek
Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat
Kezdő sajtkészítők csomagja - induló készlet
Citromsav - 100 g
:: 100 g
1/2 kg-os kerek sajtforma préslappal
:: préslappal
250 g-os sajtforma préslappal
:: préslappal
9.290 Ft
6.700 Ft
28%
Kedvezmény: