Leírás
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Hordozó anyag: laktóz
Felhasználása:
tejföl, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény-keménysajtok, vaj, túró, kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz. Jól kombinálható más aroma és textura képző kultúrákkal.
Kapszulánként 10 liter tej bekultúrázásához ajánljuk.
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Vélemények
2025. 02. 23.
-
Szeretem, nekem bevált!
2025. 02. 19.
-
Nagyon szeretem .
2025. 01. 21.
-
2024. 10. 15.
-
nagyon könnyü ,és finom lett a köles turó
2024. 07. 22.
-
2024. 07. 18.
-
2024. 07. 16.
-
kitűnő
2024. 05. 29.
-
Most kezdtem a házi sajt készítést, első nekifutásra minden jól sikerült.
A kultúra meghozta a tökéletes eredményt.
A kultúra meghozta a tökéletes eredményt.
2024. 04. 16.
-
Tökéletes íz és állag
2023. 12. 04.
-
Igazolt vásárlás
2023. 11. 19.
-
Nagyon kellemes ízvilágú túrót sikerült előállítanom a yobiotik mezofil starter kultúrával háztartási, kiskonyhai körülmények között. A nyerstejről leválasztott tejszínből ugyanez a kultúra csodálatos tejfölt savanyított. Nagyon egyszerűen kezelhető, ajánlom az amatőröknek is.
2023. 10. 31.
-
2023. 09. 04.
-
2023. 05. 28.
-
Isteni aludttejet tudtam készíteni az ajánlott termékkel. Köszi
2023. 05. 16.
-
2023. 04. 28.
-
Gyors, rugalmas szállítás.
Ajánlom minden kezdő sajt készítőnek, a többiek ismerik☺️
Ajánlom minden kezdő sajt készítőnek, a többiek ismerik☺️
2023. 03. 29.
-
Igazolt vásárlás
2023. 03. 28.
-
2023. 03. 23.
-
2023. 03. 06.
-
2023. 03. 02.
-
Tartottam a sajtkészítéstől, de ezekkel az anyagokkal és receptekkel olyan sikerélményt vásároltam ami az egész családnak örömet okoz.
Köszönöm
Köszönöm
2023. 02. 28.
-
Finom sajt készíthető a segítségével.
2023. 01. 31.
-
A megrendelt termékeket hibátlanul megkaptam. Köszönöm. Jelenleg még csak a mezofil Starter kulturáról és a tejoltó enzimről tudok beszámolni. A többi termékről majd a használatuk után írok.
Még csak ma, vagyis január 31.-én jutottam odáig, hogy sajtot készítsek, mivel a házitejet meg kellett rendelnem elötte. és első sajtkészítő lévén, a leírásokat is át kellett jól tanulmányoznom, hogy minden flottul menjen.
Ma a legkönnyebben készíthető gomolya sajttal kezdtem 5 l. tejből csupán, mondván, ha nem sikerül, ne sok tej menjen pocsékba.
Nos, eddig szuper jó, jelenleg a formákban vannak, préselődnek. ( több kisebbet készítettem) Holnap, II.1-én mennek a sófürdőbe.
Bízom benne, hogy a többi termékkel is meg leszek elégedve!
Köszönettel: Kisfalvi Klára
Még csak ma, vagyis január 31.-én jutottam odáig, hogy sajtot készítsek, mivel a házitejet meg kellett rendelnem elötte. és első sajtkészítő lévén, a leírásokat is át kellett jól tanulmányoznom, hogy minden flottul menjen.
Ma a legkönnyebben készíthető gomolya sajttal kezdtem 5 l. tejből csupán, mondván, ha nem sikerül, ne sok tej menjen pocsékba.
Nos, eddig szuper jó, jelenleg a formákban vannak, préselődnek. ( több kisebbet készítettem) Holnap, II.1-én mennek a sófürdőbe.
Bízom benne, hogy a többi termékkel is meg leszek elégedve!
Köszönettel: Kisfalvi Klára
2023. 01. 22.
-
2022. 12. 17.
-
Nagyon jó termék
2022. 12. 13.
-
Nagyon hasznos volt az előkészítésben.
2022. 12. 13.
-
Nagyon jó a termék
2022. 12. 12.
-
Hibátlanul dolgozik, finom ízeket hozott ki a sajtból.
2022. 11. 27.
-
Nagyon jó!
2022. 11. 15.
-
Ezután fogom kipróbálni.Nagyon sok jót hallottam róla.
2022. 11. 15.
-
Nagyon jó