Leírás
Összetevők:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Leuconostoc mesenteroides
- Leuconostoc pseudomesenteroides
- Inulin (növényi rost)
- Hordozó anyag: laktóz
Felhasználása:
tejföl, lágy sajtok, friss sajtok, félkemény-keménysajtok, vaj, túró, kék zöld és fehér penésszel érő sajtokhoz. Jól kombinálható más aroma és textura képző kultúrákkal.
Kapszulánként 10 liter tej bekultúrázásához ajánljuk.
Tárolása: -18°C és +4°C között
Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Vélemények
2023. 03. 06.
-
2023. 03. 02.
-
Tartottam a sajtkészítéstől, de ezekkel az anyagokkal és receptekkel olyan sikerélményt vásároltam ami az egész családnak örömet okoz.
Köszönöm
Köszönöm
2023. 02. 28.
-
Finom sajt készíthető a segítségével.
2023. 01. 31.
-
A megrendelt termékeket hibátlanul megkaptam. Köszönöm. Jelenleg még csak a mezofil Starter kulturáról és a tejoltó enzimről tudok beszámolni. A többi termékről majd a használatuk után írok.
Még csak ma, vagyis január 31.-én jutottam odáig, hogy sajtot készítsek, mivel a házitejet meg kellett rendelnem elötte. és első sajtkészítő lévén, a leírásokat is át kellett jól tanulmányoznom, hogy minden flottul menjen.
Ma a legkönnyebben készíthető gomolya sajttal kezdtem 5 l. tejből csupán, mondván, ha nem sikerül, ne sok tej menjen pocsékba.
Nos, eddig szuper jó, jelenleg a formákban vannak, préselődnek. ( több kisebbet készítettem) Holnap, II.1-én mennek a sófürdőbe.
Bízom benne, hogy a többi termékkel is meg leszek elégedve!
Köszönettel: Kisfalvi Klára
Még csak ma, vagyis január 31.-én jutottam odáig, hogy sajtot készítsek, mivel a házitejet meg kellett rendelnem elötte. és első sajtkészítő lévén, a leírásokat is át kellett jól tanulmányoznom, hogy minden flottul menjen.
Ma a legkönnyebben készíthető gomolya sajttal kezdtem 5 l. tejből csupán, mondván, ha nem sikerül, ne sok tej menjen pocsékba.
Nos, eddig szuper jó, jelenleg a formákban vannak, préselődnek. ( több kisebbet készítettem) Holnap, II.1-én mennek a sófürdőbe.
Bízom benne, hogy a többi termékkel is meg leszek elégedve!
Köszönettel: Kisfalvi Klára
2023. 01. 22.
-
2022. 12. 17.
-
Nagyon jó termék
2022. 12. 13.
-
Nagyon hasznos volt az előkészítésben.
2022. 12. 13.
-
Nagyon jó a termék
2022. 12. 12.
-
Hibátlanul dolgozik, finom ízeket hozott ki a sajtból.
2022. 11. 27.
-
Nagyon jó!
2022. 11. 15.
-
Ezután fogom kipróbálni.Nagyon sok jót hallottam róla.
2022. 11. 15.
-
Nagyon jó