Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kókusztejpor - 200 g
2.450 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - Kókusztejpor
Kép 2/2 - Vegan kókusztejpor
Kókusztejpor
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kókusztejpor - 200 g

2.450 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 123

Készíts otthon kókusztejet úgy, ahogy te szereted! Por állagának köszönhetően könnyen adagolható, így pont olyan sűrűségű tejet lehet készíteni, amilyenre vágysz. Kiváló párosítás kávéhoz, smoothie-hoz, főzéshez, joghurthoz, kefirhez. 

Egy általános kókuszitalhoz körülbelül 4-5% kókusztejport érdemes vízhez keverni. Tehát 1 tasakból körülbelül 4-5 liter kókusztejet lehet készíteni.

Rendelhető 35 db

Leírás

Tulajdonságok:

  • Vegán
  • Tartósítószer mentes
  • Tiszta kókusz íz
  • Fehér szín
  • Szabályozható sűrűség
  • Sokszínű alkalmazhatóság
  • Kiválóan alkalmas növényi joghurtokhoz, kefirekhez és krémekhez
  • Főzéshez is alkalmas
  • Vízben oldódik (meleg vízben)
  • Jó alternatíva a tehéntej helyett

Az A4Y joghurt kultúránk és a Natúr joghurt kultúránk egyaránt laktózmentes, és ezzel a termékkel együtt használhatók növényi alapú joghurtokhoz!

Egyszerű növényi joghurt recept:

Hozzávalók:

  1. Keverd össze a kókusztejport, a faba fehérjét, a mézet és a meleg vizet
  2. Mixeld homogénre turmixszal, botmixerrel, habverővel, stb...
  3. Melegítsd fel 92-98 °C-ra, kevergetés közben
  4. Hűtsd vissza 43 °C-ra
  5. Add hozzá a joghurtkultúrát
  6. Tartsd ezen a hőmérsékleten 6-8 órán keresztül (használj fermentáló gépet, termoszt, vízfürdőt, vagy bármit, ami segít a hőmérséklet tartásában)
  7. Tedd a hűtőbe egy éjszakára

Ha inkább a savanykásabb joghurtokat szeretsz, akkor az A4Y joghurtkultúrát, ha inkább az édesebb, semlegesebb joghurtokat, akkor a Natúr joghurtkultúrát válaszd.

Összetevők:

kókusztej (97%)
Hordozóanyag: tápióka maltodextrin (2,5%)
Emulgeálószer: akácia rost - (0,5%)

A vegán kókusztejpor válogatott és friss kókuszdióból készül porlasztva szárítás technológiával.

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia

2931 kJ / 700 kcal
Zsír 64 g
Ebből telített zsírsav 61 g
Szénhidrát 26 g
Cukor 12 g
Rost 0 g
Fehérje 6,0 g
0,08 g

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2024. 02. 27. -
Hát, ezzel a kokusztejporral az a "baj", hogy kb. egy ulto helyemben, onmagaban el tudnam nyalogatni, kiskanalankent....