Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kékpenészes sajtkultúra - Yobiotik - 500 literhez
7.350 Ft
Menny.:db
Kékpenészes sajtkultúra - Yobiotik - 500 literhez
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Kékpenészes sajtkultúra - Yobiotik - 500 literhez

7.350 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 368

Kékpenészes sajtok kultúrája.

recept a sajtkultúrához

nagyobb kiszerelés, ömlesztve

tiszta kékpenész

Kéksajt készítő online tanfolyam

Rendelhető 28 db

Leírás

Ez a sajtkultúránk is megújult, kiegészítettük egy új baktériummal:
A Leuconostoc mesenteroides felszabadítja az aromákat, vajas ízeket fejleszt, és kinyitja az éréshez szükséges oxigén csatornákat.
Összetevők:
- Penicillium roqueforti
- Leuconostoc mesenteroides
- Lactococcus lactis
- Lactococcus cremoris
- Lactococcus diacetylactis

- Inulin
- Baktérium hordozó: 
maltodextrin, laktóz

A sajt érése során fontos szerepe van az aroma képzésben, a jellegzetes sajttextura kialakulásban.
Többek között ezek a sajtok készülnek kékpenészes érleléssel: Márvány sajt, Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Danish Blue, Cabarales.
Felhasználáskor a kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben oldd fel a kultúrát. Majd ezt a vizes oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.
1 kapszula 10 liter tejhez ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.