Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fermentáló starter - Yobiotik - tasakos - 24 adag
4.600 Ft
Menny.:db
Fermentáló starter 24 adag
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Fermentáló starter - Yobiotik - tasakos - 24 adag

4.600 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 230

Fermentáló baktérium keverék növényi sajtok, zöldségek és gyümölcsök savanyításához, irányított erjesztéséhez

Nem tartalmaz glutént, semmilyen tejszármazékot, így laktózt sem. Egyéb allergén összetevőktől is mentes.
A csomag tartalma 12 adag savanyításához elegendő (12 x 1-5 kg.)

Fermentáló gép
Fermentáló - savanyító edény
Kovászos uborka receptje
K
imchi recepet
A fermentálásról bővebben

Rendelhető 102 db

Leírás

A fermentáló baktérium kultúra keveréket úgy állítottuk össze, hogy megfelelő savanyodást biztosító törzsek mellett az aromák fejlődését elősegítő baktériumok is fermentálják a zöldségeidet. A tasakokban 8 baktérium törzs sokszínű erőteljes keveréke található.
Ajánljuk növényi alapanyagok sajtszerű fermentálásához is. Zöldségek, magvak, termények és gyümölcsök fermentálásához.

Miért érdemes startert keveréket használni növényi alapanyagok erjesztéséhez?
- nincs félrement erjedés, garantált a minőség
- az erős baktérium törzsek kiszámítható módon fognak erjeszteni
- roppanós, egészséges állagú zöldségek
- fergeteges aromák és illatok
- starter használatával még tartósabbak lehetnek az ételek
- kevés sóval, vagy só nélkül is tökéletes erjedés
- savanyítási lehetőség magas hőfokon (42-46°C)
- főtt, vagy sült alapanyagok fermentálása

Összetevők:
Lactococcus Lactis subsp. Lactis
Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
Lactococcus Lactis subsp. Lactis biovar. diacetylactis
Leuconostoc Mèsenteroides
Leuconostoc Pseudomesenteroides
Streptococcus Salivarius subsp. Thermophilus
Lactobacillus Delbrueckii subsp. Bulgaricus
Lactobacillus Helveticus

Inulin (növényi rost)
Baktériumok hordozó anyagai: szacharóz, maltodextrin

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.