Leírás
A fermentáló baktérium kultúra keveréket úgy állítottuk össze, hogy megfelelő savanyodást biztosító törzsek mellett az aromák fejlődését elősegítő baktériumok is fermentálják a zöldségeidet.
Ajánljuk növényi alapanyagok sajtszerű fermentálásához is. Zöldségek, magvak, termények és gyümölcsök fermentálásához.
Miért érdemes startert keveréket használni növényi alapanyagok erjesztéséhez?
- nincs félrement erjedés, garantált a minőség
- az erős baktérium törzsek kiszámítható módon fognak erjeszteni
- roppanós, egészséges állagú zöldségek
- fergeteges aromák és illatok
- starter használatával még tartósabbak lehetnek az ételek
- kevés sóval, vagy só nélkül is tökéletes erjedés
- savanyítási lehetőség magas hőfokon (42-46°C)
- főtt, vagy sült alapanyagok fermentálása
Összetevők:
- Streptococcus thermophilus
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis
- Inulin (növényi rost)
- Baktériumok hordozó anyagai: szacharóz, maltodextrin
Vélemények
Elégedett vagyok vele!