Leírás
Miben különbözik az A4Y joghurt kultúra a Natúr joghurt kultúrától?
Mindhárom baktérium törzset tartalmazza amit a natúr joghurt is, kiegészítve Lactobacillus acidophilus-szal, amely szintén egy probiotikus törzs. Így kapunk egy hasonló kultúrát, mint a Natúr joghurt, csak savanykásabb és még egészségesebb a végeredmény!
Összetevők:
- Streptococcus termophilus
- Lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis
- Lactobacillus acidophilus
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozóanyagai:
- maltodextrin, szacharoz
Adagolása:
A tasak tartalma 500 liter tej beoltásához ajánlott
joghurt kultúra tárolása:
+4 °C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)
Görög joghurt, saláta öntet készítése:
Hagyományos módon: Az elkészült joghurtot csöpögtesd le túrózsákban.