Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A4Y joghurt kultúra - ömlesztve - 1.000 literhez
21.250 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - A4Y joghurt kultúra
Kép 2/2 - joghurt oltó
A4Y joghurt kultúra
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

A4Y joghurt kultúra - ömlesztve - 1.000 literhez

21.250 Ft
:
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 1063

A4Y joghurt keverék egészséges, savanykás, sűrű, krémes joghurtok oltója, 1000 liter tejhez

A hagyományos joghurt baktérumokon kívül Acidophilus-szal, Bifidobacterium-mal és prebiotikus rostokkal.
Nem tartalmaz semmilyen tejszármazékot, így laktózt sem. Egyéb allergénektől is mentes, ezért ajánljuk növényi fermentációkhoz is.
Az A4Y joghurt készítés optimális hőmérséklete 43-44 °C!

joghurt készítése A4Y kultúrával házilag
növényi joghurtok készítése
a probiotikus joghurtról bővebben
tasakos kiszerelés 12x1 liter tejhez
joghurt készítő és fermentáló gép

Rendelhető 87 db

Leírás

Miben különbözik az A4Y joghurt kultúra a Natúr joghurt kultúrától?

Mindhárom baktérium törzset tartalmazza amit a natúr joghurt is, kiegészítve Lactobacillus acidophilus-szal, amely szintén egy probiotikus törzs. Így kapunk egy hasonló kultúrát, mint a Natúr joghurt, csak savanykásabb és még egészségesebb a végeredmény!

Összetevők: 
Streptococcus termophilus
Lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus
Bifidobacterium lactis
- Lactobacillus acidophilus

- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozóanyagai:
- maltodextrin, szacharoz

Adagolása:

A tasak tartalma 500 liter tej beoltásához ajánlott

joghurt kultúra tárolása:
+4 °C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)

Görög joghurt, saláta öntet készítése:

Hagyományos módon: Az elkészült joghurtot csöpögtesd le túrózsákban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.