Leírás
Természetes tejoltó enzim kivonat borjú oltógyomrából. Kitűnő állagú alvadékot és maximális kihozatalt biztosít. Támogatja, erősíti a sajt mikroflóráját. A sajtban visszamaradó természetes borjú enzim részt vesz az enzematikus folyamatokban, ez az oltóenzim második ciklusa. Ebben a szakaszban is hozzátesz a sajt íz és illat karakteréhez.
Friss sajtokhoz, gyúrt sajtokhoz és érlelt sajtokhoz egyaránt használható. Kiválóan alvasztja a tehéntejet, kecsketejet, juhtejet, bivalytejet.
Kimozin tartalom: 81-86%
Oltóképessége: 210 IMCU International Milk-Clotting Units /gramm - nemzetközi tej-alvasztási egység /gramm
Adagolása:
- vegyes alvasztású sajtokhoz: 1-2ml / 10 liter tej
- friss, nem utómelegített sajtokhoz 1,3 - 2,7 ml / 10 liter tej
- félkemény utómelegített sajtokhoz: 1,8 - 2,5 ml / 10 liter tej
- cheddar és olasz típusú utómelegített sajtokhoz: 2 - 2,5 ml /10 liter tej
- parenyica, mozzarella, és más gyúrt sajtokhoz: 2,5 - 3,1 ml / 10 liter tej
Tárolása: hűtőszekrényben, 0-8°C között
Tartósító anyagok:
nátrium benzoát, konyhasó
Vélemények
Köszönjük! Isten Àldjon Benneteket , szép napot!